metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
partner ~partner (Gość)27.11.2014 06:42

Pan Drozdek długo wyśmiewał dotacje unijne. Dobrze wiedzą to jego współpracownicy.

73

do partner ~do partner (Gość)27.11.2014 08:12

Nie wiem co Drozdek wyśmiewa a co nie wiem, że nabudował tyle ile w 3 innych gminach razem wziętych nie wybudowali.
Wiem , że ma mądrych ludzi od zarządzania a pomysły z naszej gminy są kopiowane po jakimś czasie w okolicznych gminach. Chodzi tam nawet takie powiedzenie dotyczące naborów na kasĘ unijną: WOLA KRZYSZTOPORSKA BIERZE WSZYSTKO

33

za ~za (Gość)27.11.2014 08:28

"do-partner" napisał(a):
~do partner (Gość)13 minut temu, 08:12
Nie wiem co Drozdek wyśmiewa a co nie wiem, że nabudował tyle ile w 3 innych gminach razem wziętych nie wybudowali.

Może i nabudował tylko pytam po co ? Żeby za rok czy dwa sprzedać za marne grosze ??? Pamiętaj, że nie liczy się ilość tylko jakość. A o jakości naszych "niby inwestycji" szkoda gadać.

42

-bujny hehe ~-bujny hehe (Gość)27.11.2014 08:32

Brawo p. Ogrodnik. Najlepsze 3 pytanie: co p. Drodek wie o ludziach i ich potrzebach. Co wie ? G.... wie. Albo opłaty za podłączenie do kanalizacji i opłaty za kreskę na mapce... Gratulacje Bujnioki - dalej głosujcie za Drozdkiem i szykujcie ze 2ooo na opłaty.

65

-z woli ~-z woli (Gość)27.11.2014 08:37

"Ogrodnik" napisał(a):
~Ogrodnik (Gość)12 godzin temu, 20:48
Pan Ogrodnik powiedział w debacie, że nie chce iść do powiatu tylko tam tak startował żeby dać więcej głosów PSL-owi. Ludzie czy wy to słyszycie. Przecież to chore jest.

Przynajmniej mówi prawdę i przyznaje się do swojej partii. A nie jak Drozdek, który PISowcom liże d..., a partii się wypiera.

54

przeciw ~przeciw (Gość)27.11.2014 08:38

"Ogrodnik" napisał(a):
Pan Ogrodnik powiedział w debacie, że nie chce iść do powiatu tylko tam tak startował żeby dać więcej głosów PSL-owi. Ludzie czy wy to słyszycie. Przecież to chore jest. Jeden z PSL-u dostaje głosy a drugi dostaje stołek .... A najlepiej żeby stołków było jak najwięcej. Pozdrawiam PSL. By żyło się lepiej (swojakom)

A nóż w kieszeni się otwiera. Co za karierowicz...bez komentarza. Dlatego nasza Polska wygląda tak jak wygląda...bieda z nędzą i emigracja...

43

:) ~:) (Gość)27.11.2014 08:39

Matko!!! Jak ciężko usatysfakcjonować tego naszego byłego wójta !!!!

31

do przeciw ~do przeciw (Gość)27.11.2014 08:40

do przeciw
Takie są zasady wyborów, to nie Ogrodnik je ustala.

41

przeciw ~przeciw (Gość)27.11.2014 08:41

Weźmie fundusze na zlikwidowanie zadłużenia. Przecież tak nie można. Żeby zrealizować dużą inwestycję np. za 20 mln gdzie dofinansowanie jest w wysokości 12 mln, trzeba wziąć 8 mln kredytu bo zwyczajnie żadnej z gmin nie stać na tak duże jednorazowe wydatki. W funduszach jest zapisane że trzeba mieć wkład własny. Ten radny nie nadaje się na wójta gminy. Nie ma o niczym pojęcia....

43

przeciw ~przeciw (Gość)27.11.2014 08:45

Radny powiedział że chciał zagrać listą...co to gmina to Simsy żeby nią grać... Drogi to duże osiągnięcie Drozdka...a co jest zrobione w sprawie dróg powiatowych ..... nic

56

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat