Liczy się co się do tej pory zrobiło i co się w tym momencie robi (po tym się ocenia człowieka) a nie gdyba co będzie za 4 lata. Ja też mogę pogdybać... za 8 lat wystartuje na wójta gminy i wybuduję KOSMODROM. Głosujcie na mnie....
Za 4 lata bedziemy pisać o tym jak Gmina Wola Krzysztoporska zmieniła sie na plus. Będziemy mieć choćby sale pełnowymiarowe, gdzie można zorganizować turniej piłki nożnej, bo są tam choćby trybuny a nie buble budowlane jak dotąd. Można by wymieniać i wymieniać... Lepszy ktokolwiek niż Drozdek. I nie porównujcie możliwości radnego do możliwości wójta, a co wasz radny powiatu PIS zrobił przez 4 lata - nic. Ja zawsze popierałem PIS, ale odkąd PIS popiera Drozdka to nie chce znać takiego PISu z Ziębą na czele. Wystarczyła afera z Hochmanem a wójt już sie odciął od PIS, w podziękowaniu za poparcie.
to robi źle, tamto źle...ludziom zawsze będzie nie pasowało. Jakby nic nie robił wójt to też źle.
Jak to w Biblii jest napisane: poznacie po czynach...co zrobił radny powiatowy przez ostatnie 4 lata.
PROSZĘ O PRZYKŁADY!!!!!!!!!!
Buduje drogi-źle bo wąskie, buduje sale gimnastyczne-źle bo za małe, buduje boiska-źle bo dla kogo, buduje przedszkola - źle bo robi sobie kampanię, remontuje domy ludowe-źle bo nieładne kolory elewacji, inwestuje w nowy punkt lekarski-źle bo zbędne wydatki.
Ludzie OTRZĄŚNIJCIE SIĘ! Jeśli Drozdek przestanie to wszystko robić to o czym będziecie pisać za 4 lata?
Za 4 lata ten bezradny radny powiatu Ogrodnik to nawet z 1 miejsca nie dostanie się do rady powiatu.
Dopilnujemy tego dla dobra naszych mieszkańców,
Żałosny kandydat (słup) - leniwy, niekompetentny, niesamodzielny, niekomunikatywny - sterowany przez grupę skompromitowanych cwaniaków z Woli Krzysztoporskiej chcących dorwać się z powrotem do kręcenia lodów.
Nic nie zrobił przez 4 lata na terenie gminy i z pewnością niczego nie dokona przez następne 4 lata.
A dlaczego 2 lata temu działalność punktu medycznego została zawieszona? Pewnie sanepid nie dopuścił budynku, czy pomieszczenia w jakim funkcjonował ten punkt. A władze naszej gminy zamiast zrobić coś w tym kierunku wolały przeprowadzić nieudaną rewitalizację skwerku za kilkadziesiąt tysięcy złotych. Gdzie logika i celowość decyzji podejmowanych przez Wójta i Radę PYTAM?
Niech pan WÓJT zacznie się leczyć! od 01.12.2014 będzie chory - bo będzie już po sprawowaniu władzy w Gminie Wola Krzysztoporska
Jestem ciekaw, dlaczego na e piotrków i w Radio Strefa FM promuje sie tylko Pana Drozdka, czy któryś z kandydujących na wójta w Woli Krzysztoporskiej został zaproszony na rozmowę, nie! Nie myślałem że media nadal są stronnicze, przykre:(
Ciekawe skąd na to wszystko Roman weźmie kasę? Przy prawie 16 mln długu. Wszystkim obiecuje - tylko przed wyborami. Brawo.
Jakoś dziwnie się składa, że przed drugą turą mu się przypomniało, że ludzie są pozbawieni opieki. Żenada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!