metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gonzo68 ~Gonzo68 (Gość)02.11.2012 13:32

Byłem w szpitalu w Bełchatowie na ortopedi na oddział nie narzekam ,opieka całkiem całkiem ale dostałem wypis do poradni specjalistycznej w Piotrkowie i się zaczeło.Na pierwszą wizytę w poradni dostałem się po usilnych błaganiach.Powód brak środków na leczenie.Na drugą wizytę przyniosłem swoje środki medyczne,ale lekarz po obejrzeniu palca stwierdził że on więcej nic nie jest wstanie zrobić,kazał wracać na leczenie do Bełchatowa i tak zrobiłem.Pisząc ten tekst zadaje sobie pytanie gdzie są moje składki na ubezpieczenie zdrowotne ,a są nie małe i
jak długo ten cyrk będzie trwał.

00

ojciec ~ojciec (Gość)02.11.2012 19:42

Taaa,bez bólu..Pamiętam do dziś jak dwie pielęgniarki wbijały igłę 4miesięcznej córce,dziecko tak płakało a one z pół godziny próbowały trafić w żyłę.Wyszedłem na korytarz i słyszę rozmowę{"kur...co za bachor"myślałem że tam wpadnę i uciszę głupie pogaduchy pielęgniarek.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat