wybory samorządowe i prezydentów,znów będzie pitolenie o Szopenie,obiecanki cacanki,może w końcu asfalt wyleją na Sikorskiego,hahaha.
Co tam koszty i rozterki ludzi rozumnych! Gawiedzi wystarczy jak zobaczy jakiegoś wyjca i sie przy tym powygina , a przy okazji łyknie troszku piwa, albo i czegoś innego. Wszak czas wyborów zbliża się niuchronnie.
PS. Ten dziadowski scenariusz będzie realizowany we wszystkich miastach i gminach. Kto znajdzie siłę i chęci, żeby policzyć, ile w skali całego kraju za pieniądze przebimbane w ten głupi sposób można byłoby ułożyć asfaltu albo kostki brukowej !?
To jest oferta CIT na 2014. Standardowo inne jednostki mają też i swoje wydarzenia (Muzuem, MBP, MOK, ODA), do tego dochodzą stowarzyszenia i inicjatywy prywatne.
Ciekawi mnie co będzie największym wydarzeniem kulturalnym roku 2014. Znowu trzeba poczekać do grudnia 2014.
Utrata steru władzy przez Krzysztofa I Pobożnego, zwanego przez lud także Krzywoustym, a także - Mściwym.
Chleba a nie igrzysk!
Mówisz o tzw. asfalcie przedwyborczym, takim jak np. ten na ul. Zamiejskiej, położony w 2009 roku?
Nie tylko samym chlebem człowiek żyje Populistyczne hasła.
I takim pajacem!!! :)))
Jak chcesz, to rób sobie jaja ze wszystkiego.
Ja mówiłem o normalnym gospodarskim inwestowaniu.
Ares,powinieneś trawić do Księgi Rekordów Guinessa,jak udało Ci się przeżyć 44lata jest Twoją tajemnicą ale to wyczyn na skalę światową, ....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!