Popieram tych młodych ludzi są tacy niewinni i piękni w tym co robią.
Viva to takie wegańskie Ordo Iuris. Chcą dobrze, ale swoimi akcjami się tylko ośmieszają
durne dzieciaki ,maja internet niech sprawdzą sprawozdania finansowe vivy ,,,,,,ciekawe czy znajda ? a w co są ubrani ,ile energii potrzeba na ich ubrania ,powinni ekologicznie /na nago /? ale pomysł vivy na kase ,bezcenny
I mam uwierzyć, że niektóre z tych pań po marchewkach tak dobrze wyglądają ? :)
Ogłupianie ludzi jak widać przynosi skutki małe,ale garstce ludzi namieszali w głowie. Wyszli z tabliczkami informującymi ile to wody zużywa się do hodowli zwierząt a Sami poubierani w odzież przy której produkcja jest super ekologiczna bez wody,chemii i innych czynników wpływających na nasze środowisko.Temat można wałkować godzinami nie dajmy się zwariować Ci ludzie byli by bardziej wiarygodni by wyszli w stroju Adama i przynajmniej o połowę kg lżejsi :D
niech idą protestować przed domy elit bogaczy i polityków którzy lataja sobie samolotami po świecie, a zwłaszcza na te bezsensowne akcje o głoszeniu jak to człowiek przyczynia sie do zmian klimatu...oderwani od rzeczywistosci i będą na zwykłych ciężko pracujacych ludzi wiążacych koniec z końcem swoje akcje przerzucać..zamiast prostestować niech się wezmą do roboty i wymyślą jakieś inne zródła energii silniki czy reaktory, a nie grać na telefonie i ładować gdy bateria spadnie do 70%!!
Gdy kiedyś usłyszałem, od jednego zielonego, że chów zwierząt, a przede wszystkim krów jest powodem emisji dwutlenku węgla i trzeba to ograniczyć to parsknąłem śmiechem. Zapewne jak każdy żywy organizm krowa i jej nawóz wytwarzają różnego rodzaju gazy cieplarniane, ale czy to powód żeby ograniczyć hodowlę...? To może ograniczmy rodze ie się dzieci oraz zabrońmy hodowli psów, kotów itp.
Spójrzcie lepiej na takie kraje jak Chiny, Indie emitują razem więcej zanieczyszczeń niż reszta świata.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!