Impreza cylkiczna Sulejowskie Morsy ( wszystkie Morsy ) bardzo pozytywni ludzie z dużym sercem otwarci bezinteresowni.Zwykli Sulejowianie ( i nie tylko mieszkańcy z Sulejowa) nie przyszli jak tu ktos zauważył, bo chyba patrzeć już na niektórych i niektóre rzeczy nie mogą.Osobiście za dużo informacji na temat Biegu Morsa nie widziałam.Może to wynik tej nazwy.Karnawał morsów? Zmiana miejsca ? Na tzw Polance jest duzo miejsca niekoniecznie na tereie wynajętym.Zmiany zmiany duzo zmian..Też ktos gdzieś już napisał że " lepsze bywa wrogiem dobrego "i tu jest racja.
Moje merytoryczne komentarze też usuwają, ciekawe ile burmistrzowa płaci redakcyjnym cenzurom żeby tego pilnowali, Wojtysiakowi z radia to potrzykroć:)
Niewątpliwym sukcesem ekipy jest walka z krytycznymi komentarzami. Powiem tak choć wielokrotnie wcześniej W. Ostrowskiego krytykowałem,również Pana Baryłę za ich działania i zachowania to nigdy mój komentarz nie został usunięty. Widać słaba i delikatna ta władza, którą wybraliśmy skoro boi się prawdy i oceny wypowiadanej przez mieszkańców
Wszystko na czym skupi się uwaga Urzędu Miasta i Gminy i Urzędu Marszałkowskiego traci na znaczeniu. To samo było ostatnio z jarmarkiem w hotelu. O Podklasztorzu sobie Państwo przypomina gdy trzeba skorzystać z plenerów zdjęciowych. Robicie ANTYPROMOCJĘ.
Są jakieś fajne kobitki, jest na co popatrzeć? Bo nie wiem czy galerię zdjęć przeglądać
i to z naszych podatków ,,,,,,,,,,,,,,,,a gdzie nowe zakłady pracy ,nowe miejsca pracy dla mieszkańców /nie w urzędzie/ gdzie inwestycje pro rozwojowe ?
O, przyjechali obcy, pobawili się z naszymi władzami, a mieszkańcy mają być zachwyceni, gdy brakuje np. na podstawowe potrzeby w szkole dla naszych dzieci ? Może niech tym przyjezdnym ich władze organizują rozrywkę ?
Wicemarszałek bawi się w "wodzireja", kajaki, morsowanie, gale i bale a mieszkańcy nie mają gdzie się leczyć, to przecież Pan odpowiada za szpital wojewódzki, gdzie strach się udać po pomoc, bo co tydzień ktoś tam umIera na SOR, długie terminy badań , brak lekarzy, gdzie te miliony na służbę zdrowia???? wydajecie kasę na imprezki, konferencje i wycieczki dla swoich!!!! to skandal , skończcie z tym i weźcie się do prawdziwej pracy bo jest coraz gorzej, ludzie tracą pracę, muszą leczyć się prywatnie a wy się bawicie!!!!!jeszcze emigrantów wpuście do Piotrkowa, bo podobno już budynek poczty przy Słowackiego im meblujecie!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!