Jest tyle ulic do napraw że szkoda gadać dziury są na każdej ulicy której potrzebny jest remont
Taka jest polityka tego miasta.Co roku zima lataja dziury i za rok znowu lataja te same dziury.Wszyscy zadowoleni bo maja prace,miasto dumne,ze remontuje drogi.Taka bieda z nedza serwowana przez urzad miasta.
problem nie zniknie dopóki drogi będą budować tandeciarze za kosmiczne pieniądze.... nie ważne deszcz mróz leją asfalt a pózniej są efekty...
To ,że stan ulic w Piotrkowie jest fatalny to jedno. Ale ten fatalny gorzej ,dramatyczny stan ulic pogłębia się z roku na rok. Łata ,się łata wszystko po łebkach czasami w fatalnych warunkach atmosferycznych przy deszczu / Roosevelta przy Towarowej/ a nawet śniegu. Ponadto remontuje się ulice peryferyjne z niewielkim ruchem a te bardzo ważne latami czekają na podjęcia ich naprawy. Ja domyślam się ,że łatwiej zrobić od podstaw 200 metrów ulicy między blokami bo mniej kosztuje i idzie do statystki przed wyborczej. Jednak nie tędy droga co widać w w powyższym tekście i komentarzach.
Dziury po zimie były i będą to jest drugorzędna sprawa ja jestem ciekawy co Krzysztof będzie rozdawał przed wyborami w Piotrkowskich firmach.Kalendarze były przed świętami przy wcześniejszych wyborach długopisy i Ci ci krytykowali prezydenturę to pierwsi rękę wyciągali...
Wczoraj przy wyjeździe z Piotrkowa na Rakowskiej panowie wybrali sobie najlepszy termin na łatanie dziur oczywiście w deszcz o czym my tu gadamy dziadostwo kołtuneria i strata pieniędzy podatników
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!