Chyba sezon na leszczy, dających się nabrać na pseudo wyprzedaże, rozpoczęty ;)
W jednym ze sklepów piotrkowskich ceny 2 towarów przed świętami: jeden ok. 150 złotych a drugi niecałe 100. Obecnie z ciekawości byłem sprawdzić i ten pierwszy jest za 230 a drugi za 150 zeta. Teraz pewnie zrobią wyprz i być może cena pierwszego spadnie do oszałamiających 180 a drugiego do 120 zeta. A ludziska zobaczą przekreślone ceny i pomyślą se... że warto skoro jest tak tanio. Tak właśnie wyglądają wyprzedaże. Trzeba mieć ceny na oku i porównywać z innymi sklepami, bo się można łatwo nabrać.
Obniżki sprzętu agd i elektrowniki o....15 proc. Kto się na to da złapac?
najlepsze obniszki sa w fokusie ile przed swietami tyle po swietach ale pisze wyprzedaz SALE nawet do 70% a to tylko sciema
Obniżki cen, haha, tylko na papierku w sklepie, przekreślone 180 na 150 gdzie normalnie kosztowało 120 :D cała prawda o "SALE" :D
Śledziłem ceny telewizorów led od czterech miesięcy. Np. telewizor Samsung 48J5600 jest od tych kilku miesięcy w cenie 2300-2400zł. Nawet pod hasłem obniżka cena ta nie ulegała zmianie. Dopiero w 2 dzień świąt w Media Markt była obniżka o 15% i cena tego modelu wyniósła 2039zł. Prawda jest taka, że jak ktoś nie śledzi cen to daje się nabrać na super hasła o obniżkach. Jedynie przez moment MM stanął na wysokości zadania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!