A dlaczego autobus MZK, chyba linii nr 9 ( widziałam na Żeromskiego) jeździł nie sprawny ?? Najpierw sam lewy tył w godzinach porannych, a później to już cały przechylony na stronę kierowcy jeździł … a kierowca to nawet chyba przez telefon rozmawiał, ale akurat to częsty widok w Piotrkowie ...
zamiast zmieniac rozklad jazdy na sobotni, ktory nie uwzglednia osob pracujacych wciagu tygodnia. Prezes powinien ograniczyc kursy wciagu dnia, ale zostawic te, dzieki ktorym ludzie dojezdzaja do pracy i wracaja. Ludzie, ktorzy mieszkaja na wolborskiej, pracuja na piomie, maja dojezdzac taksowkami?
Prezydent zwany Dudą był już na Jasnej Górze. Wniósł dary i mu obiecano....na słowo honoru ,że będzie lepiej.
Widocznie to urocze i tak świetnie zarządzane miasto osiągnęło już ten etap rozwoju, w którym można wprowadzić riksze.
Taxi oferuje przejazdy. A jednocześnie pomożecie utrzymać firmy samozatrudnionych.
MZK Powinny być odkażane dezynfekowane tak jak jest w innych miastach
Z całym szacunkiem do wszystkich pracowników MZK.. ale ja w rozkładzie to już się zgubiłem pół roku temu. odkąd zamknięty jest ryneczek, nic nie jest takie jak dawniej. Zero informacji na rozkładach jazdy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!