metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Cami ~Cami (Gość)21.02.2011 12:19

Znam przypadki,gdzie ludzie łakomie wysyłali sms'y nie zdając sobie sprawy ile kosztują.Odpowiadali na szereg pytań,zadawanych w kolejnych sms'ach,a w nagrodę dostawali nic oprócz rachunku na globalną kwotę.

00

Aman Amanranga21.02.2011 12:21

To jest jakaś paranoja. Wyślesz jednego SMSa do jakiegoś konkursu to w ciągu kilku następnych dni dostajesz kilka, kilkadziesiąt SMSó zwrotnych z nakłanianiem do kolejnych SMSów. Coś takiego powinno być odgórnie zabronione. Czy jak wysyłam kupon w totka to czy potem przychodzą do mnie jakieś wiadomości, ze muszę zagrać dalej. nie bo to zależy od mojej dobrej woli.

00

klet ~klet (Gość)21.02.2011 16:19

Polecam pierwszy reportaż:
"A. Tomczak „Loteria”
Do naszej redakcji wpłynął list od zaniepokojonych klientów Ery. Prosili o pomoc. Zdaniem klientów firmy konkurs sms-owy Ery zawiera wiele nieprawidłowości, a dowodem na to są bardzo wysokie rachunki za telefon... "
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/15022011/3872363

00

wodnik1985 wodnik1985ranga21.02.2011 19:43

Proszę bardzo jak powinno się załatwiać t

firmy!!!!

00

Mac ~Mac (Gość)25.02.2011 18:18

W plusie wystarczy zadzwonic do BOK i podać numery z których przychodzą te smsy - sprawdzone, działa. W heyah zadzwoniłem aby zablokowali to dziadostwo-niby to zrobili ale głupoty dalej przychodzą...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat