Kasę bierzecie nie małe A ja mam jeszcze po worki sobie przyjechać?paranoja jakaś. Jest zakaz przemieszczania się...
Śmieci będę wyrzucał na ulicę i tyle w temacie. A jeżeli nie chcecie odbierać śmieci to dlaczego bierzecie pieniądze?
Czyżby to był początek???? Ale przecież ze śmieci można było nieźle żyć.U mnie opłaty za 6 osób. Styczeń 2018 -54 zł , maj -2018 - 66 zł ,sierpień 2018 - 77 zł /jedna osoba doszła/ , marzec 2020 - 140 zł . A tu piszą ,że zawieszają i jeszcze życzą nam zdrowych i spokojnych świąt. Ja im nie życzę....
Rozumiem, że sytuacja jest nietypowa, ale ciężko jest nam wszystkim. Skoro Juko w pierwszej połowie kwietnia nie odbierze śmieci, to nie powinno żądać pełnej stawki za swoje usługi, a jedynie 50% tej kwoty.
W odpowiedzi informuję, że w związku z pandemią, od 1 do 17 kwietnia zawieszam segregację odpadów. Mam nadzieję, że sytuacja epidemiologiczna pozwoli mi w możliwie najkrótszym czasie powrócić do wykonywania moich zadań. Życzyę wszystkim mieszkańcom zdrowych i spokojnych świąt.
Najgorsza firma Nie odbiera wszystkich pojemnikow z odpadami,ludzie zlitujcie sie przeciez to jest parodia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!