To co na tym skrzyżowaniu wyprawiaja kierowcy, mrozi krew w żyłach. Myśląc że zdążą przejeżdżają na wprost nie zwracając uwagi na inne pojazdy, lub notorycznie wyjeżdżają przed nadjexdzajacym samochodem. Przejeżdżam tam dwa razy dziennie więc widzę nie jedno. Ostatnio Pan na rowerze w ostatniej chwili przejechał od Zalesic ulica Moryca. I żeby nie było rowerzysta w kamizelce w kasku na wypasionyn rowerze - wydawać by się mogło rowerzysta z prawdziwego zdarzenia.a jednak nie myślący, nie tylko ja wtedy hamowalam.
Ograniczenie do 70 km/H nic nie daje, bo wypadki i tak są. wycięcie kilku drzew w tej okolicy umożliwi poprawę widoczności. Generalnie trzeba uważać.
Czytam te wszystkie artykuły na temat wypadków na skrzyżowaniu z ul. Moryca i czytam te komentarze i włos mi się jeży!
Przecież to jest normalne skrzyżowanie, a wina jak zwykle po stronie kierowców, którzy przepisy i znaki drogowe mają w d...e.
Postawić tam radiowóz i zacząć wreszcie łapać tych pożal się boże kierowców.
A co do przebudowy skrzyżowania to lepszy byłby wiadukt, a nie rondo. Wiem, że to kupa kasy, ale po co robić na drogach krajowych tyle tych rond?
To jakieś pechowe miejsce ale nie sądzę nieudacznicy tak jeżdżą to samo jest w mieście zajeżdżają i nikt na znaki nie patrzy . Każdego przyłapanego na łamaniu zasad ruchu ja bym wysłał np. do Paryża ciekawe czy zdali by egzamin
Wyciąć drzewa i po wypadkach.Zasłaniające badyle ważniejsze niź człowiek
EPI juz prawie przejechalo, gdy EP przylozyla - pytanie, ile gnala ta skoda? na pewno wolno nie
a EPI liczyl, ze predkosc startowa ma ok i przejedzie pod nosem skody !?
Prawdziwe gamonie ekolodzy drzewa ważniejsze niż życie ludzkie co za zacofany naród wszystkie powinni przy drogach być wycinane
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!