W nosie mam roknikow którzy smrodza od Niechcic niemal pod Łódź.I nie piszcie i glupotach typu schabowy czy koko tej chemi i smrodu nie da się przełknąć
Nic wam nie pasuje wiadomo najpierw musi być gorzej aby później było lepiej.robią drogi zle nie robią źle stoi policja w krzakach zle nie stoi jeszcze gorzej sa magazyny i markety=miejsca pracy źle nie było jeszcze gorzej ludzie.rolnicy jak leja gnojowe smród na połowę powiatu to ok jak teraz objazd to wielki lament i nie gadajcie głupot i schabowym bo tej chemi nie da się do gęby wziąć
Za odcięcie Piotrkowa od świata, tych którzy to wymyślili powinni postawić na tym tzw. rondzie i kazać im tam stać 24/h do czasu zakończenia wszystkich robót. To chyba i tak zbyt łagodna kara ...
OBLĘŻENIE Piotrkowa trwa w najlepsze!
Nie mogę się doczekać już wiosny i blokad tejże "drogi" :)
Ahoj!
Dobry też jest przejazd pod trasa w Rokszycach zamiast go zrobić i oddać ludziom do użytku żeby mogli przejeżdża to zrobili go w rondzie chyba celowo żeby ludziom bardziej utrudnić życie i żeby rolnicy nie mieli jak przejechać w pole żeby je uprawiac co ma to pan Zalewski
Pięknie ????
Odcinek do Częstochowy 80 km zajmuje mi często do 3 godzin.
Masakra
A od Częstochowy do Cieszyna 160-170km 2 godziny
Pozostaje uzbroić się w cierpliwość na czas remontów. Jeszcze tylko dwa lata.
Zwłaszcza tylko dla tych co jeżdżą tą drogą 4-5 razy w tygodniu.
Pozdrawiam ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!