Widze wszyscy pozytywnie nastawieni :) jak to Polaki cebulaki cokolwiek sie zmienia to odrazu trzeba hejtować. Zwykle wieśniactwo. W tym kraju nigdy nie bedzie lepiej przez debili którym ciagle cos przeszkadza.
Mam pytanko ile firma Peuk daje gwarancji na tą inwestycję???????????
Jednoosobowa "redakcja" takiego małego portaliku wypatrzy każdy błąd i wynotuje skrupulatnie. Mister B. jest "rzetelny". Chociaż on ma teraz temat nr 1 - Dawid C. z czarnym paskiem na oczach. Po donosie Mistera B. na C. prokuratura prowadzi postępowanie w sprawie, a nie przeciwko niemu. C. sam zgłosił się do prokuratury i złożył obszerne zeznania. Ma status świadka i nie jest stroną w sprawie o znieważenie głowy państwa. Nie ma postawionych żadnych zarzutów i nie jest o nic oskarżony. Dziwię się, że C. do tej pory nie podjął kroków prawnych. Wygrałby solidne zadośćuczynienie. Chyba, że podjął, ale się nie chwali. Dziwię się też innym zniesławionym dziennikarzom.
dzis mialam okazje tamtedy przejezdzac, nie wiem skad ta nazwa turbinowe, jakos nie bardzo mi sie z klasycznym turbinowym to kojazy bynajmniej na dzien dzisiejszy, anie licze na to ze sie cos zmieni
W niedziele pracowac?W mojej parafii musieli by dostać pozwolenie od księdza i wnieść opłate w wysokosci 50zł od pracownika.
jak to jest ludzie jak było stare rondo było zle jak będzie nowe rondo też będzie zle jak pracują aby nie było problemów z jazdą też jest zle to jak wam trzeba ludzie dogodzić aby było wszystko tak dobrze aby wam się podobało problem jest taki że nawzajem się nienawidzicie a w oczy mówicie ze się lubicie taki jesteśmy narodem
No a dzisiaj jak jechałem to przy edwardzie jeden kładł kostkę a sześciu stało i patrzyło-scena rodem z Nie Lubię Poniedziałków
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!