Pierd... Korytarz na A1 był zrobiony z dobre kilkanaście minut przed przyjazdem pierwszych służb, więc po co to **** skoro nawet policja potwierdziła. Wiem bo stałem prawie od początku.
W Niemczech jakoś umiemy dostosować się do wymogów ruchu drogowego wa więc coś jest nie tak.
co do "korytarzy życia" - w Polsce za kierownicą siedzą TŁUMOKI, każdy ze swoim wielkim ego i zakompleksiony bardziej od poprzedniego.
To nie o wyszkolenie chodzi tylko o tzw. kulturę jazdy. Jesteśmy tak zrobionym narodem że każdemu się śpieszy więc zamiast stać i cierpliwie czekać każdy się pcha do przodu. Dębie nie kierowcy.
Witam, to jest właśnie poziom polskich kierowców i ich wyszkolenia. Mam na myśli tworzenie tzw. KORYTARZU ŻYCIA. Na "zachodzie" za utrudnienie przejazdu służbom ratowniczym, słone mandaty!!! Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!