Znowu na pl. Kościuszki??? Kto to wymyślił i po co? Kto za tym stoi? Kto na tym zarabia? Zapewne większości mieszkańców nie interesują takie imprezy, a chcieliby móc się swobodnie poruszać po mieście, a tu znowu scena na pl. Kościuszki. Czy nie można tego, do cholery, przenieść gdzieś na obrzeża miasta, na lotnisko, np., żeby się mogli bawić ci, którzy chcą, a pozostali żeby mogli normalnie jeździć po centrum miasta i załatwiać swoje sprawy? Mnie takie imprezowanie nie interesuje, a chciałbym móc poruszać się normalnie po mieście, bo mam taką potrzebę, a będę musiał jeździć objazdami. Po co nam to?
12 metrowym autobusem pojadą ulicami: Kopernika, Sienkiewicza, Narutowicza, Młynarską, Słowackiego przez przejazd kolejowy do ulicy POW i dalej bez zmian poroniony objazd gdzie takim autobusem sie wyrobia chodzi mi z narutowicza do mlynarskiej pod gorke kto to obmyslał
I bardzo dobrze zablokować ten plac Kościuszki bo tam nic nie ma ciekawego
Tyle fajnych miejsc jest A oni na środku ulicy a lotnisko stoi puste no tak kasa poszła na mediateke i nikt nie chodzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!