Czy pracując w innej branży niż rolnicy mogę składać wnioski o pieniądze, gdy mam mniejszy zarobek? Czy tylko mam na nich łożyć?
Przy kilku ha nie warto tyłka sobie zawracać odszkodowaniem marne grosze i stosy papierów a ile chodzenia za tym gra nie warta świeczki a winę za drożyznę mieszczuchy niech maja do rządu bo rozdaje na lewo i prawo generując inflację i lawinowe podwyżki w sklepach. Nikt nie zdaje sobie sprawy ,ze mamy stosowaną broń pogodową wobec Polski i nie tylko albo ulewy to upały a teraz zima. To zachodnie koncerny zarobią na nas a nie nasz rolnik
Człowieku z miasta co za głupoty pisze widać ze zielonego pojęcia nie masz
Każdy z was może kupić ziemię i ją uprawiać czysty zysk. Same matematyki się wypowiadają ile to rolnik zarabia pieniędzy
I jak co rok. Jak nie słońce to deszcz jak nie deszcz to wiatr - rolniczek znów złoży wniosek o odszkodowanie . Najpierw dostał jak co roku dofinansowanie do każdego hektara a teraz dostanie odszkodowanie i będzie bidula płakał , że za mało . Czy ktoś słyszał o jakieś kontroli na polu w czasie żniw ile ten rolniczek zboża zbiera z hektara ? Zboże sypnie to na lewo sprzeda a i tak odszkodowanie i dopłaty do kieszeni zgarnie i będzie narzekał , że mu źle . A w stodole i traktory i ze trzy wypasione limuzyny . Ja bym nie dał tych dotacji- mi nikt nie dokłada co roku do mojego biznesu . Ach szkoda gadać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!