metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)10.07.2019 08:03

Czy pracując w innej branży niż rolnicy mogę składać wnioski o pieniądze, gdy mam mniejszy zarobek? Czy tylko mam na nich łożyć?

63

gość ~gość (Gość)10.07.2019 09:52

Gościu na pewno nie chciał byś być na miejscu rolników

41

X2 ~X2 (Gość)10.07.2019 09:46

Przy kilku ha nie warto tyłka sobie zawracać odszkodowaniem marne grosze i stosy papierów a ile chodzenia za tym gra nie warta świeczki a winę za drożyznę mieszczuchy niech maja do rządu bo rozdaje na lewo i prawo generując inflację i lawinowe podwyżki w sklepach. Nikt nie zdaje sobie sprawy ,ze mamy stosowaną broń pogodową wobec Polski i nie tylko albo ulewy to upały a teraz zima. To zachodnie koncerny zarobią na nas a nie nasz rolnik

40

gość ~gość (Gość)10.07.2019 14:17

Człowieku z miasta co za głupoty pisze widać ze zielonego pojęcia nie masz

52

gość ~gość (Gość)10.07.2019 10:08

Każdy z was może kupić ziemię i ją uprawiać czysty zysk. Same matematyki się wypowiadają ile to rolnik zarabia pieniędzy

32

gość ~gość (Gość)10.07.2019 09:02

I jak co rok. Jak nie słońce to deszcz jak nie deszcz to wiatr - rolniczek znów złoży wniosek o odszkodowanie . Najpierw dostał jak co roku dofinansowanie do każdego hektara a teraz dostanie odszkodowanie i będzie bidula płakał , że za mało . Czy ktoś słyszał o jakieś kontroli na polu w czasie żniw ile ten rolniczek zboża zbiera z hektara ? Zboże sypnie to na lewo sprzeda a i tak odszkodowanie i dopłaty do kieszeni zgarnie i będzie narzekał , że mu źle . A w stodole i traktory i ze trzy wypasione limuzyny . Ja bym nie dał tych dotacji- mi nikt nie dokłada co roku do mojego biznesu . Ach szkoda gadać.

35

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat