metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.04.2019 20:43

Mistrzowie przecież tam jest prosta droga

40

c ~c (Gość)06.04.2019 22:34

Ale gnają przez Gomulin jak poparzeni. Jak jest policja to wszyscy zwalniają.
Jak nie ma to wyprzedzają na linii ciągłej.

50

mirka z woźnik ~mirka z woźnik (Gość)06.04.2019 22:38

Szczególnie niebezpiecznie jest przy szkole w Gomulinie. Tam powinny być światła a nie 50 metrów dalej. Ktoś to to projektował trochę słabo to wykonał

40

zcx ~zcx (Gość)07.04.2019 08:11

Dlatego jestem za poniższym komunikatem. Drogę od Piotrkowa do Bełchatowa powinno poprowadzić się po nowym śladzie. Uatrkacyjni to południowe tereny Piotrkowa oraz wschodnio-północne tereny Bełchatowa. Jestem za i będę za tym lobbował gdzie się tylko da. Będę też innych namawiał na to:
I żaden inny malkontent nie przekona mnie. Inni też popierają ten pomysł. Jest bardzo ciekawy.
Powinno zapomnieć się o drodz DK74 i poprowadzić S12 do Bełchatowa po nowym śladzie.
W wyborach będę głosował za tymi którzy przychylą się do tego pomysłu.
Walczmy o przedłużenie S12 do obwodnicy Bełchatowa nawet w formie jak wygląda teraz obwodnica Bełchatowa. W powiązaniu z wschodnią obwodnicą skomunikuje to dobrze region. Pozwoli pozyskać w okolicach Woli Rokszyckiej nowe tereny pod inwestycje
://oi65. tinypic. com/122zszr. jpg
Walczmy żeby nie było tak jak teraz jest z S8 gdzie urywa się w szczerym polu a powinna zostać przedłużona do Tomaszowa Mazowieckiego.

03

gość ~gość (Gość)07.04.2019 11:59

Szkoda tylko że nawet światła nie są w stanie zatrzymać kierowców bo gdyby gość się zatrzymał na czerwonym to by nie było wypadku. I jak by miał odpowiednią prędkość to by nie uszkodził tak auta poszkodowanego

20

gosciu ~gosciu (Gość)07.04.2019 20:18

Na tej drodze co chwile coś się dzieje.

20

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.04.2019 22:23

Co wy tam w redakcji macie z tą wysokością? Przecież DK74 przebiega przez Gomulin, więc wypadek był w Gomulinie.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat