Duży jarmark handlowy? W marcu? A co z pogodą, pod gołym niebem? Jeszcze jakieś niespełnione marzenia, morze wspomnienia z 1969 roku. Omega, zespół jednego przeboju, wolę Roberta Planta.
Pan Munik robi dobrze, czy też pan Munik robi koło pióra i kpi sobie z redaktora lokalnej gazety?
Panie Munik, skoro z Urzędu Miasta w Piotrkowie czynisz pan biuro realizacji prywatnych marzeń, to niech pan wie, że inni ludzie też mają artystyczne marzenia. To jak - sprowadzi pan filharmonię z chórem, żebym mógł posłuchać sobie to, co lubię? Zrobi to pan po dobroci, czy już teraz mam zacząć pisanie jakiegoś chamskiego artykuliku, komentarza albo felietonu?
PS. Dziewczyna o perłowych włosach - najlepsze wykonanie z koncertu na Nepstadionie w roku 1995!
Na czas dni przyjaźni polsko-węgierskiej radna Tera powinna uruchomić swoje serwisy także w języku madziarskim.
To jakaś cholerna rozrzutność finansowa, żeby płacić krocie z samorządowej kasy za węgierski zespół starców z demencją, podczas gdy mamy w Piotrkowie nasz polski, młody i dynamiczny, będący u szczytu sławy zespół "Fakiry".
Oczywiście jarmak handlowy w marcu na tzw. powietrzu jest wątpliwy ,ale mamy zaprzjaźnione galerie i markety handlowe ,które chętnie sie tym zajama. Ot taka firma na K... prawie co tydzień ma "kuchnię" meksykańską ,amerykanską ,hiszpańską ,niemiecką etc. o polskiej nie wspominam..."Kuchnię" napisałem trochę na wyrost.
"Dziewczynę o perłowych włosach" mam na codzień. Prawdę mówiąc wolałem jak miała hebanowe ,ale cóż...Wino węgierskie mnie interesuje bardzo Zresztą stawiałem na "zprzyjaźnione" miasta węgierskie ,że ten problem rozwiążą. Bez przedniego węgrzyna z naszymi "braćmi" węgierskimi dogadać się nie da...Tylko ile ta "przyjaźń" będzie kosztowała....
No a co z tymi 12 garniturami dla prezydenta Chojniaka? Przygotowania do Dni Przyjaźni Polsko -Węgierskiej idą pełną parą. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!