A po cholerę tam bank? Mało ich jest już przy Słowackiego czy A.Krajowej? Fajny pomysł też z knajpą. Najpierw piwko w pubie, a potem za potrzebą w "Czarną drogę", może niech jeszcze tam dyskotekę zrobią jak w Kwadracie, będzie już komplet.
Ale w żadnym wypadku!!! My, młodzież piotrkowska, żądamy dyskoteki takiej, jaką ma Wola! Na światowym poziomie. Projektor, czy jakoś tak.
Taka dyskoteka jak Predator to broń Boże! Za blisko od dworca. W końcu te lale w białych kozaczkach trzeba furą trochę powozić po okolicznych lasach, a nie tak spacerkiem do Narutowicza i już po podrywie. Mógłbyś ewentualnie "młodzieży piotrkowska" zaciągnąć paniusię w zaułek za sklep z płytkami, ale to już nie światowy poziom
A zapytam się tak z ciekawości, a może domek publiczny by tak tam zrobić ? :D
A o schodach na tyle "Hawany" już nie pamiętasz? Nowojorski hajlajf. I te kubańskie rytmy, czaisz, bunga bunga.
Boordel sugerujesz? Na kółkach może jeszcze? Siać rozpustę zamierzasz w naszym porządnickim miasteczku, gdzie wszystko ładnie poukładane? Zgiń, przepadnij.
Źle mnie życzysz Piotrze :D Myślę, że większe zgorszenie i rozpustę sieją w naszym mieście stada zbaraniałej młodzieży to gówna.eri, która kopuluje w Fokusie.
Lepiej im postawić domek różowy i dać zniżki na wejście dla młodzieży by blisko miały z deptaka na rozpustę prokreacyjną tylko oby pamiętały, że ja nie zamierzam na ich "produkt" płacić i utrzymywać !
A tak na marginesie przecież jeden najlepszy boordelik jest przy Pasażu :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!