metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
janusz ~janusz (Gość)13.10.2013 10:05

bylo jak bylo...mysle ze prawdy i tak sie nie dowiemy :)

00

Luca ~Luca (Gość)13.10.2013 10:12

Wiedziałem, pan prezydent to uczciwy człowiek, a cała ta sprawa napędzana była na zamówienie polityczne: pewna pani poseł zadysponowała i śledztwa się toczyły, referendum się nie udało, bo piotrkowianie to mądrzy ludzie i nie dali się ponieść populistycznym hasłom PIO wraz z Platformą Obywatelską; jestem z Was dumny piotrkowianie

00

bla bla bla ~bla bla bla (Gość)13.10.2013 10:14

Cytuję:
opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej budowy obiektu biblioteki publicznej w Piotrkowie, budowę ze środków publicznych parkingu przy przychodni „Hipokrates”, przy ul. Rzemieślniczej

Fajna sprawa, że za publiczne pieniądze buduje się prywatnemu inwestorowi parking oraz, że urzędnik wyrzuca w błoto publiczne pieniądze nie ponosząc kary jako UM wiedząc, że i tak budowy nie będzie, a jedynie nachapanie kolesiostwa.
W poniedziałek ruszam do Pałacu UM bo potrzebuję sobie przed domem parking na koszt podatnika zbudować bo nie mam gdzie auta stawiać. Liczę, że UM mi da kasę bez problemów, a Pan Błaszczyk poprze mój wniosek bez pobrania dywidendy.
Takie oto państwo Tuskoladnia i zaścianek kolesiostwa piotrkowskiego.
Rączka rączkę myje grunt by krzywda nie stała się mnie i moim ziomusiom.
Reasumując: Babcia miała wąsy i była dziadkiem - tyle prawdy w jednym zdaniu.

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)13.10.2013 10:26

"Ręka rękę myje, noga nogę wspiera" ;)

00

Luca ~Luca (Gość)13.10.2013 10:36

"Zanzi" napisał(a):
Zanziranga
8 minut temu, 10:26
"Ręka rękę myje, noga nogę wspiera" ;)

jak ty masz taki sposób na życie to nie uogólniaj; to raczej styl życia ludzi z PIO (patrz prezydent w więzieniu)

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)13.10.2013 10:45

"Luca" napisał(a):
jak ty masz taki sposób na życie to nie uogólniaj

Nie ja, tylko ludzie, od których niestety zależy, pod wieloma względami, poziom i jakość mojego życia w danym miejscu :)

00

Luca ~Luca (Gość)13.10.2013 10:46

"Zanzi" napisał(a):
Nie ja, tylko ludzie, od których niestety zależy, pod wieloma względami, poziom i jakość mojego życia w danym miejscu :)

ponoć każdy mierzy swoją miarą...

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)13.10.2013 10:49

Luca, Ty to chyba masz jakiś osobisty interes w tym, aby prezydenta i jego świtę tak gloryfikować na forach. Powiem Ci, że już niesmacznie mi się to czyta.

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)13.10.2013 10:55

"Luca" napisał(a):
ponoć każdy mierzy swoją miarą...

Nie będę z tobą dyskutować, kto, co i jak, bo nie ma sensu. Ty masz tak ślepe spojrzenie na prezydenta, na kościółki, które dzięki niemu dostajemy, na biblioteki-widma i na inne "sympatyczne" gesty i "inwestycje", że już nic do ciebie nie dotrze. A cokolwiek, nawet najgłupszego, wymyśli prezydent, ty i tak temu będziesz przyklaskiwał ;) Pozdro

00

martens ~martens (Gość)13.10.2013 11:02

Cytuję:
opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej budowy obiektu biblioteki publicznej w Piotrkowie

nie no,nic sie nie stało,lekką ręką wy.....lili bańke publicznych pieniędzy w błoto,ale nic się nie stało.
Cała ta prokuratura w Piotrkowie to JEDEN,WIELKI BURDEL.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat