Wiedziałem, pan prezydent to uczciwy człowiek, a cała ta sprawa napędzana była na zamówienie polityczne: pewna pani poseł zadysponowała i śledztwa się toczyły, referendum się nie udało, bo piotrkowianie to mądrzy ludzie i nie dali się ponieść populistycznym hasłom PIO wraz z Platformą Obywatelską; jestem z Was dumny piotrkowianie
Fajna sprawa, że za publiczne pieniądze buduje się prywatnemu inwestorowi parking oraz, że urzędnik wyrzuca w błoto publiczne pieniądze nie ponosząc kary jako UM wiedząc, że i tak budowy nie będzie, a jedynie nachapanie kolesiostwa.
W poniedziałek ruszam do Pałacu UM bo potrzebuję sobie przed domem parking na koszt podatnika zbudować bo nie mam gdzie auta stawiać. Liczę, że UM mi da kasę bez problemów, a Pan Błaszczyk poprze mój wniosek bez pobrania dywidendy.
Takie oto państwo Tuskoladnia i zaścianek kolesiostwa piotrkowskiego.
Rączka rączkę myje grunt by krzywda nie stała się mnie i moim ziomusiom.
Reasumując: Babcia miała wąsy i była dziadkiem - tyle prawdy w jednym zdaniu.
jak ty masz taki sposób na życie to nie uogólniaj; to raczej styl życia ludzi z PIO (patrz prezydent w więzieniu)
Nie ja, tylko ludzie, od których niestety zależy, pod wieloma względami, poziom i jakość mojego życia w danym miejscu :)
ponoć każdy mierzy swoją miarą...
Luca, Ty to chyba masz jakiś osobisty interes w tym, aby prezydenta i jego świtę tak gloryfikować na forach. Powiem Ci, że już niesmacznie mi się to czyta.
Nie będę z tobą dyskutować, kto, co i jak, bo nie ma sensu. Ty masz tak ślepe spojrzenie na prezydenta, na kościółki, które dzięki niemu dostajemy, na biblioteki-widma i na inne "sympatyczne" gesty i "inwestycje", że już nic do ciebie nie dotrze. A cokolwiek, nawet najgłupszego, wymyśli prezydent, ty i tak temu będziesz przyklaskiwał ;) Pozdro
nie no,nic sie nie stało,lekką ręką wy.....lili bańke publicznych pieniędzy w błoto,ale nic się nie stało.
Cała ta prokuratura w Piotrkowie to JEDEN,WIELKI BURDEL.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!