Jestem urzędniczka w PUP i nawet nie wiecie jaka to ciężka praca. Może się tak zatrudnijcie tutaj to byście sami zobaczyli że lekko nie jest.
czas sprzedawać wszystko, zabierać oszczędności i uciekać z nadchodzącej czwartej rzaszy czyli Unii.
Nasz słońce Mateusz nie wyjaśnił że, doły po wojnie trzeba będzie zasypywać i za miskę ryżu was będzie stać tyrać na nowy porządek świata . Wojna to straszne doświadczenie, ale szczerze za kilka tygodni zacznie nas to wszystkich dobijać i dopiero wtedy się zacznie, a oni są roszczeniowi jak Izraelici. Będzie bieda c19 było przy tym smiszkiem 200k zmarłych uzupełniło się już młodymi z Ukrainy.. A i byśmy my nie musieli za Odrę i Sekwaną się ewakuować przed tym diabłem. Jak mówią znajomi z wojska że jak zacznie z nami ~ oby wtedy wszyscy się nie wypali jak Ukrainy po oddaniu Arsenalu atomowego ruskim..
Jestem bardzo ciekawa jak ta pomoc tak naprawdę będzie wyglądać. Nigdy nie uzyskałam pomocy z tej instytucji jeśli chodzi o znalezienie pracy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!