Dzięki bueeee bałaganowi w piotrkowskim Urzędzie nie byłem w wojsku. Nie było mnie w ewidencji a na roczniki 1960-62 zapotrzebowanie było ogromne. Stan wojenny ! Studiować musiałem 7 lat a póżniej historyk sztuki pracował jako pomocnik murarza, bo nie miał książeczki wojskowej i jako "przedpoborowy" nie mógł podjąć pracy w tzw. "JGU" /jednostka gospodarki uspołecznionej/. Wiem, że było nas kilkudziesięciu. Większość "wpadła" przy próbie podjęcia pracy.
2006 rok czas obsługi klientów 5,06
2016 rok - 14,15
Nie mam więcej pytań.
Urząd jest dobrem dla siebie samego a na pewno nie mieszkańców!!! Bardziej kleru!!! Dzięki Bogu że to już ostatnia kadencja tego Prezydenta i mam nadzieję że niektórych radnych-bezradny.Dzięki PiS-owi!!! Choć jedna z niewielu ustaw która poprawi byt mieszkańców miasta :)))
Ino patrzyć, jak redachtor Bryła na swoim blogasku za chwilę zmiażdży te wiadomości, Urząd, jak i samego pana Munika. Drżyjta narody!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!