Ino patrzyć, jak redachtor Bryła na swoim blogasku za chwilę zmiażdży te wiadomości, Urząd, jak i samego pana Munika. Drżyjta narody!
Urząd jest dobrem dla siebie samego a na pewno nie mieszkańców!!! Bardziej kleru!!! Dzięki Bogu że to już ostatnia kadencja tego Prezydenta i mam nadzieję że niektórych radnych-bezradny.Dzięki PiS-owi!!! Choć jedna z niewielu ustaw która poprawi byt mieszkańców miasta :)))
2006 rok czas obsługi klientów 5,06
2016 rok - 14,15
Nie mam więcej pytań.
Dzięki bueeee bałaganowi w piotrkowskim Urzędzie nie byłem w wojsku. Nie było mnie w ewidencji a na roczniki 1960-62 zapotrzebowanie było ogromne. Stan wojenny ! Studiować musiałem 7 lat a póżniej historyk sztuki pracował jako pomocnik murarza, bo nie miał książeczki wojskowej i jako "przedpoborowy" nie mógł podjąć pracy w tzw. "JGU" /jednostka gospodarki uspołecznionej/. Wiem, że było nas kilkudziesięciu. Większość "wpadła" przy próbie podjęcia pracy.
"Petent" ! Ciebie polubiłem i nic na to nie poradzę. Wpadnij jutro do Urzędu, załatwię Ci wszystkie Twoje sprawy w trybie "PILNE".
Sklave to się kiedyś z czegos ucieszy w którymś z komentarzy licznych, czy taki zgred przyspawany do fotela ekspert od wszystkiego zawodowa maruda..smutny typ
Ja dziękuję uprzejmie za przyjazny Urząd. Byłbym szczęśliwy gdyby gdyby go nie było. Urząd Miasta to najgorszy pasożyt , który niszczy wszelką przedsiębiorczość. Bezlitośnie okrada ludzi, którzy próbują coś robić. Pozostawia po sobie zniszczenia i ruinę gospodarczą miasta. Zatrudnienie w tym biurokratycznym molochu dawno przekroczyło granice absurdu. Czy wy nie widzicie, że to miasto z roku na rok wyludnia się i wymiera?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!