Dawno temu w MZK byly biletomaty -wrzucalo sie kase i bilet wychodzil. Ale zamiast isc z postepem cofamy sie do tylu. Caly swie sie z nas smieje.
A jeżdżą w ogóle teraz kanary ? Ostatnio dawno nie widziałem żadnego.
Kierowca powiedział że nie ma biletów a ja powiedziałem że to dobrze się składa bo ja akurat nie mam kasy
Ja mieszkam przy przystanku na Sulejowskiej i co mam po bilet isc na Wyzwolenia
Tylko ze przeszłam kiedyś pół miasta z wysokiej do aleij 3 mają nie było nigdzie biletów dopiero żabce w alejach
Ale dlaczego w aplikacji można kupić tylko bilety normalne, ulgowe i socjalne ? Co z biletami czasowymi, reklamowanymi jako super-hiper-nowość w naszym mieście bo ludzie ich oczekiwali i ponoć nawet się na podwyżki (pardon, regulacje cen) przez to chętnie masowo godzili? Są miasta gdzie można kupić przez tą aplikację wszystkie rodzaje biletów dostępnych w sprzedaży, nawet miesięczne. A miasta te mają o wiele bardziej skomplikowane cenniki przejazdów (bilety strefowe+czasowe+ulgowe itd.). Co powstrzymuje prężnie działające piotrkowskie MZK od dodania innych rodzajów biletów do aplikacji ? Zwłaszcza w tych czasach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!