ja urodziłam na rakowskiej pół roku temu i dostałam i wszystko było. jebać szpital rosvelta ;/
Świetna akcja. Gratuluję pomysłu. Bardzo pomocne sa tez dni otwarte. Zastanawiałam sie, który szpital wybrać teraz już nie mam watpliwości. Kto nie był na dniach otwartych polecam. Jest miło, rzeczowo i dużo przydatnych informacji. Panie prowadzace genialne.
Miałam "wątpliwą" przyjemność rodzenia na Roosvelta. Wszyscy traktują człowieka jak zło konieczne... nie było żadnej prywatności podczas porodu. Na samej porodówce chyba każdy zajrzał mi miedzy nogi - łącznie z salową która akturat w tym momencie myła podłogę ;/ Już po samym porodzie nie można doprosić się o rozmowę i dopytać co z dzieckiem - dla mnie to był jakiś dramat. Pierwszy raz rodziłam i nie była to niestety piękna chwila.
Zmienią ordynatora i nie będą musieli niczym kusić obecny do zwierząt się nie nadaje!
Ordynator na oddziale ok. Ma swoiste poczucie humoru, ale jak trzeba było otrzymałam fachową pomoc
Ludzie wam trudno dogodzić.Byłam na dniach otwartych. Bardzo ciekawa inicjatywa. Duzo sie dowiedziałam i czułam się zaopiekowana a z sesji darmowej chetnie skorzystam i będe miała pamiątke na całe życie
Ja rodziłam na Roosevelta i sobie chwalę, przy porodzie miałam dobra opiekę, położna się interesowała mną i dzieckiem, wszystko tłumaczyła. Na oddziale noworodków też mieliśmy dobrą opiekę, nawet w nocy pielęgniarki przychodziły jak nas coś zaniepokoiło u dziecka. Lekarze na bieżąco odpowiadali na pytania dotyczące dziecka. Natomiast na Rakowskiej nie chciałabym rodzić, bo tam z trudem można się doprosić, żeby do dziecka przyszli na salę. Ja sobie chwalę szpital na Roosevelta. Każdy inaczej odbiera opieką w szpitalu w zależności od jego potrzeb i oczekiwań.
Pierwsze dziecko rodziłam na Roosevelta, drugie na Rakowskiej i osobiście polecam ten drugi szpital. Szkoda, że my takiej sesji nie mieliśmy, mamy tylko pamiątkę z tygodnika "7dni" ;) Za to siostra rodziła w lutym i taki pakiecik dostała, jest to naprawdę świetna pamiątka dla dziecka :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!