metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Manta ~Manta (Gość)11.11.2022 20:50

No to wice z mierzyna wreszcie się dochapie stolca.

55

Zgrywus ~Zgrywus (Gość)12.11.2022 20:10

Puki nie ma wyroku sądu Wójt jest Wójtem i wszelkie nistosowne komentarze są nie na miejscu
Osobiście znam Gościa i mimo wszystko mam do tego Człowieka szacunek

212

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)12.11.2022 10:45

Na to są pieniądze a na dziurawe drogi już nie

54

Ja bardziej oczekuję ~Ja bardziej oczekuję (Gość)12.11.2022 10:13

na choćby odrobinę honoru np u Czarneckiego, Mejzy, ułaskawionego w brew prawu i Konstytucji Kamińskiego, Wąsika i wielu, wielu innych z rządu. O Morawieckim nawet nie wspominam. Skoro żadnych cnót, honoru, zasad i ambicji brak jest u najwyższych władz, to dlaczego ma ustępować ktoś na najniższym szczeblu. PIS-dziel---e zawsze powołują się na zasadę domniemania niewinności.....

93

Woj ~Woj (Gość)11.11.2022 19:49

Wstydu nie ma. Po tym wybryku sam powinien ustąpić.

153

brak ~brak (Gość)12.11.2022 18:43

miła uroczystość, szkoda że chóru nie było i bezpłatnych cukierków

13

go?ć_iza ~go?ć_iza (Gość)12.11.2022 10:42

Najbardziej denerwują mnie te wszystkie komentarze o wstydzie i honorze bo jakoś w naszym kraju politycy na górze robią takie rzeczy że trudno nawet to nazwać w odpowiedni sposób np. Wypowiedzi prezesa Kaczyńskiego itd. To dopiero obraża a społeczeństwo co? Natomiast jakiś wójt złamał prawo jadąc po pijanemu a my honor dymisja. A może zacząć od góry. Wójt ma ustąpić a nasza kochana władza ? Zacznijmy od nich i tego co oni wyprawiają przykład idzie z góry

106

Flaszka ~Flaszka (Gość)12.11.2022 07:22

Żołnierze dla których zorganizowano tą uroczystość przewracają się w grobach przez obecność wójta-pijaka. Wstyd, zero honoru. Ten człowiek mógł złożyć dymisję i próbować ratować resztki swojej godności, ale wybrał udawanie, że nic się nie stało.

108

Wójt gminy ~Wójt gminy (Gość)12.11.2022 10:22

Ale było zimno. Szkoda że nie poczęstowali czymś na rozgrzewkę, przecież ja już nie prowadzę....

75

Wójt gminy ~Wójt gminy (Gość)12.11.2022 10:20

Dziękuję policji za darmową podw?zkę...

54

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat