metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Florek ~Florek (Gość)01.03.2018 16:06

Cytuję:
Budowany był w okresie największego mroku, ale budził do walki sulejowskie serca. Dlatego też planujemy jego profesjonalne oświetlenie, aby podkreślić walory architektury gotyckiej - dodał burmistrz Sulejowa, Wojciech Ostrowski.

Ha,ha, ha!!!

167

Uczeń ~Uczeń (Gość)01.03.2018 21:09

CYTAT :Dlatego też planujemy jego profesjonalne oświetlenie, aby podkreślić walory architektury gotyckiej - dodał burmistrz Sulejowa, Wojciech Ostrowski.
,,Kościół wzniesiony w latach 1901–1903, murowany z cegły, w stylu neogotyckim"-https://pl.wikipedia.org/wiki/Parafia_%C5%9Awi%C4%99tego_Floriana_w_Sulejowie.

130

Miły ATZ ~Miły ATZ (Gość)01.03.2018 18:25

zastanawia mnie jedno jak będzię wyglądał Sulejów i gmina za 10 lat , w tym momencie jest szaro brudno i ponuro , nie ma pracy , rosną hale sportowe ja się pytam dla kogo jak większość ludzi stąd ucieka za granice i do wielkich miast , to co było zostało rozkradzione po 89 jak nastała ta przewspaniała era Kapitalizmu. Sulejów niegdyś duma województwa Łódzkiego , teraz zapomniane gruzowisko , czemu nie ma otwieranych zakładów pracy ???? czemu to co było dziesiątki lat poupadało ????!?!?
ja rozumiem że jest fajnie bo są biedronki lidle i kauflandy w których dostaniemy wszystko i jeszcze więcej za niewielkie pieniądze
ale czemu z roku na rok jest gorzej , są te niby wybory co cztery lata ale nic się nie poprawia...

302

pokost ~pokost (Gość)11.03.2018 09:28

hucpa

80

gość ~gość (Gość)01.03.2018 21:06

Burmistrzu kończ pan wstydu oszczędź. Wcześniej przyklejanie się do PO teraz do PiS. A w mieście marazm stracone 4 lata

257

empatyczna ~empatyczna (Gość)12.03.2018 10:25

Polski naród...najpierw sami wybieracie, potem tylko narzekacie.

35

patriota 24 ~patriota 24 (Gość)10.04.2018 10:32

Pisiory! Lepiej takich wypaczonych na prawo sesji nie róbcie więcej! Wykleci, wyklęci, wyklęci... to już popada w paranoje!!!

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat