Kolejna zabawa ekipy którą sobie sami wybraliśmy. Panie prezydencie litości, albo pan nas uwolni od siebie albo panu pomożemy, a pan Mariusz to prawie jak jego pryncypał, już wszedł w te same buty. Tylko jeszcze zdobędzie jedną sprawność i będzie lustrzanym odbiciem Mariana
Ja tam się na polityce nie znam, ale zaczynam mieć dosyć tych zdjęć i lansu. Niedługo prezydent przebije Panią Pingot i zacznie mi wyskakiwać z lodówki. To trzeba rękawy zakasać i wziąć się w końcu do roboty, bo ludzie obserwują co się wyrabia i potem rozliczą.
Radny Czajka i radny Staszek, reprezentujący PIS i stary układ Chojniak. PIS z PO razem się lansuje. To ironiczne, bo na poziomie krajowym ich partie udają, że toczą ze sobą zaciekłą walkę. Taka hipokryzja pokazuje, że w polityce często ważniejsze są interesy osobiste. Czajka i rodzina chce cały czas mieć dobre stanowiska w placówkach podległych. Panie Wiernicki i Pan z PIS i Chojniakiem zawiodłem się.
Po co ta młodzieżowa rada?Przecież oni i tak żadnej decyzji ustawodawczej nie mogą podjąć, zabawa w przedszkole żeby później na fejsa wstawić
Szkoda juz czytać te komentarze. Tu juz nie ma dyskusji tylko jad.
A kiedy rozliczenia obietnic wyborczych radnych ? Przecież nie którzy to nawet z realnym wyglądem oszukali wyborców !
Młodzieżowa rada miasta już kiedyś była...I świetnie się bawiła razem z dorosłą radą w MOK-u na 3 Maja. Żenada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!