Bawią mnie te artykuły, których celem jest poprawa wizerunku Straży Miejskiej. Najpierw strażnik pomaga dziewczynce przejść na pasach, następnie straż (po aferze) udostępnia alkomat, teraz - funkcjonariusze odłączają piecyk elektryczny i ratują piwnicę przed shajcowaniem. Nie neguję zacnych celów, ale i tak służba ta powinna zakończyć swój byt w naszym mieście. Czekam na bardziej prawdziwe artykuły o straży miejskiej - może coś o przeganianiu przekupek z pietruszką lub nerwowym kręceniu się z rękoma w kieszeni przy rozstawionym fotoradarze.
Wyposażenie "piwnicy" jak wynika z fotografii, sugeruje, iż ten gostek tam mieszkał. Gdzie była do tej pory administracja bloku przy ul. Jagielońskiej? Meble, wykładzina, gniazdko do podłączania odbiorników energii elektrycznej etc. to dowody, że ten mężczyzna naruszył przepisy ppoż. Ktoś przypadkowy uratował mu tyłek i co? Na tym koniec?
Witam serdecznie wszystkich czytelników . ja też jestem tego zdania że to jest wsławianie zbędnego TWORA jakim jest straż miejska. proponuję zlikwidować tych Cwaniaczków od fotoradaru, a kasę dać policji - jak to już dużo miast uczyniło.Myślę że biednych mieszkańców nie stać na ten LUKSUS.dziękuję
Pomieszczenie pracowników administracji świadczy o jakiejś imprezie. Tak jak niema nadzoru nad pracownikami i tak syf na osiedlu.A ap ropo straży miejskiej gdyby nie oni wiele osób by już zmieniło meldunek na ul. cmentarna.
A ap ropo straży miejskiej gdyby nie oni wiele osób by już zmieniło meldunek na ul. cmentarna.
Pisze się a propos.
zakupić Straży Miejskiej jeszcze jedno auto najlepiej wóz gaśniczy i rosomaka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!