Ludzie są okropni. :( Nie wiem skąd się biorą takie pomysły! Ostatnio wzywałam do siebie do wsi ludzi z fundacji Otoz Animals, bo sąsiad znęcał się od tygodni nad owczarkiem. :( chociaż tyle mogłam zrobić.
zgodzę się z tym artykułem jeśli zwierzęta mają muszą mieć taka ochronę to dlaczego człowiek takiej ochrony nie ma człowieka gorzej sie traktuje a nikt na to uwagi nie zwraca takie mamy prawo w naszym kraju napisze tu teraz co się działo jak była w naszym kraju powódz gdzie wioski zalewali rozwalając wały a nie mogli usunąć kikanaście bobrów gdzie niszczyli waly to gdzie tu jest logika zwierzakowi dać darować pomóc a człowieka zatopić i zabrać mu dorobek życia itd kto taki mądry piszę takie postulaty tylko w naszym karaju takie cuda sie dzieja
Podobno biedny łabądź, w dowód wdzięczności za ocalenie zaśpiewa 3 czerwca w magistracie swój ostatni song, ale o tym nie piszą. Przyjdę posłuchać.
Czy na tym zdjęciu są oba te łosie? Bo jeden, to całkiem podobny do posterunkowego!
Dlaczego piszecie , że to policja uratowała łosia jak tam najwięcej to nabiegał się ten łysy z bronią ze straży miejskiej i lekarz Skrzek,
"Ptak prawdopodobnie padł ofiarą wędkarzy" oczywiste, pijani wędkarze strzelali do niego z wędek, po czym zakuli mu dziób przynętą żeby nie doniósł na nich do prokuratury... Autor tekstu nie wpadł na to, że ptak mógł np. zaatakować płynącą przynętę, lub zainteresować się zagubioną i tak zrobił sobie krzywdę. niedługo newsy z faktu zacznę traktować poważniej od informacji zawartych na tym portalu...
WOW ale sukces uratować łosia i łabędzia. Jak byście napisali że Piotrkowska Policja zatrzymała 3 przestępców z pierwszej 10 najniebezpieczniejszych przestępców w Polsce to był by sukces. Więc jaka policja takie interwencje. Normalna policja łapie przestępców piotrkowska zagubione zwierzaki
Wywiezienie z Piotrkowa dwóch łosi nie poprawi wizerunku miasta. Łosi w Piotrkowie dostatek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!