i do takich krokow doprowadzaja rzadowe zakazy oby bylo jak najmniei bo rzad obywateli to ma gdzies patsza jak nabic sobie kasy przy okazi wirusa
Każdy człowiek ma własną wolę.Ważne że komuś nie cgciała zrobić krzywdy.Kiedyś mieszkałem w wieżowcu kolo mcdonalda.I byl okres że w ciągu 1-2miesiecy 3-4osoby skoczyly trzeba bylo patrzeć do góry jak sie przechodzilo.Ludzie tacy nie myślą kompletnie.No ale widać ta kobieta jak chciała tak zrobiła.
Ludzie co nie ktorzy powini się zastanowić 10-razy zanim coś napiszą, o czmy wy piszecie... To ja sobie chcialam krzywdę zrobić a nie komuś jak sam fakt stwierdza uratowali 26-latke a nie fakt ze uratowali kogoś z rąk merderczyni! Nie znacie sytuacji to lepiej jak nie będziecie sie wypowiadać!.. Czasem sytuację w których sie znajdujemy i chwila zwątpienie powoduje że czlowiek podejmuje taką decyzję bo nie widzi innego rozwiązania to wszystko co mam wam do napisania.!.
Podziwiam ludzi którzy tak łatwo potrafią wydawać wyroki na innych. Nie znając człowieka a tym bardziej sytuacji w której się znalazł..
Brawo Byku! Na pewno ten z lewej podtrzymywał ją reszta to jakieś chuderlaczki.
Takie sytuacje nie powinny być komentowane,portal epiotrkow powinien zablokować możliwość komentowania.Wiekszosc komentujących dziewczynę z góry osądzi a chyba nie o to chodzi.
Życie pisze różne scenariusze,nie można dziewczyny potępiać coś pękło.Trzeba jej pomóc i wesprzeć. Przychodzi dzień że człowiekowi wali się wszystko i ma dość.
Z dziewczyną jest wszystko w porządku... osoby nie znające sytuacji i osoby niech nie komentują głupio...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!