Super postawa,tylko szkoda że o urzędnikach piszecie ja zadzwoniłam na pogotowie do mężczyzny gdzie nikt z przechodniów nie reagował leżał w samym słońcu a karetka jechała 30 min ????
A bo wszyscy w TV, Radio i pismakach podniecają się jak coś zrobi funkcjonariusz. Przecież oni właśnie od tego są i mają odpowiednie przeszkolenie. Takie sytuacje jak uratowanie życia lub zatrzymacie pijanego przez cywila ( osobę nie przeszkolona do tego) powinno być nagłaśniane bo on nie musi, on nie koniecznie umie a jednak się stara i to robi większości z pozytywnym skutkiem.
Ten pan nie pomagał sam młody człowiek przeją inicjatywę w pewnym momencie
Z opowieści syna wyglądało to troszkę inaczej ale najważniejsze za tą pani dostała pomóc na czas .
Gratulując "funkcjonariuszowi" czegoś tam ludzkiej postawy, ciesząc się z uratowanego życia, mam pytanie: to skąd musiała dojechać karetka, że towarzysz "funkcjonariusz" musiał kilka razy ratować tą panią? Z bangladeszu czy z Pcimia?
Drodzy Państwo jesteśmy rodzina tej Pani, Iwony. Jesteśmy bardzo wdzięczni, że ktoś uratował naszą mamę. Na ten moment leży w szpitalu w ciężkim stanie, jak to po takim wydarzeniu. Mamy nadzieję,że wyjdzie z tego. W każdym razie nadziei by nie było gdyby nie dobrzy ludzie. Bardzo z całego serca dziękujemy. Mamy nadzieję, że mama bedzie mogła sama podziękować. Prosimy o modlitwę.
Ten pan drugi faktycznie pomagał ale na zdarzeniu był po 10 minutach.....
Tylko już uciekał serce a nie robił jak wcześniej osoba dodatkowych oddechów do ust.
A piszę co się kobiecie stało jakby sam był lekarzem.....
Ps karetka przyjechało 2 ratowników..... a on z jakimś lekarzem rozmawiał.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!