Giertych??? Dobre... Zgadza sie nauczyciele powinni przechodzic badania lekarskie tylko dlatego zeby z takimi tumanmi jak Wy odnośnik do (atebba) wytrzymac i wpajac wam do tych pustych głów MINIMALNĄ wiedze. oby nie zaduzo, by Wam sie mózgi nie przegrzały!!! DObry pomysł, niech przechodza badania lekarskie, by wytrzymac z tą "na poziomie młodziezą" takich to powinni zamykać do zakłądu zamkinietego, a nie siedza na kompie i wypowiadaja sie w nie ludzki sposób.Myslenie nie boli, sprobujcie pomyślec.... i czytac co piszecie, chyba ze nie potraficie
atebba zdecydownie patologia!!!! ja ci odpowiadam na to pytanie... Idz sie uczyc, jak juz wczesniej wspomniały tu osoby, byś pozniej nie musiał w przyszłosci po smietnikach chodzic
Czyżby te czule określające się Patti i Mańka, jak również Dawid to nie jedna i ta sama osoba? A może roztrojenie jaźni. Zanim coś napiszesz, pomyśl. Kompromitacja.
Co ty gabrycha pleciesz:)Przypominam,,że prezes kaczyński mówił iż internauci to zboczeńcy i anonimowi alkoholicy!Ty też do nich należysz:)Nie oceniaj ludzi,których nie znasz.
Cóż za językowe popisy naszego forumowicza.
W sam raz dobre rady dla Ciebie.
To powiedzonko przebija wszystko. Twoje IQ Pattuś to 0 czy 0,1?
szkoda w ogole tylko ich telefonow :)
a laluniom to bym tak wpier...ze poszly by d... moczyc
Mowisz ze chcialbys poznac ich rodzicow I co by niby ci to dalo?
Ja znam I co... Nic by to nikomu nie dalo, sytuacji nie zmieni
I co by ci to dalo?
Ja ich znam I co.... sytuacji sie nie zmieni, a zreszta mozna bylo sie spodziewac podobnego zachowania u przynajmniej jednej z dziewczyn.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!