a wodnik i MARKIPO to w ogóle brak zajęcia, tylko pisane "ŻECZY" na e-piotrków, idzcie sobie moze przewietzryc "mózgi".... wodnik85 " śmiejmy sie, jakby naprawde skoczyły" - smiejmy sie ale chyba z Ciebie, może Ty tam pojdziesz i skoczycz, o jednego nieudacznika mniej
nie ma co ukrywać że inteligencją sie tę dziewuszki nie popisały .
Dlatego najlepiej mieć syna .
Nie dość że pisać jedna z drugą nie potrafi, to na dokładkę intencji mojego postu ni w ząb nie rozumie.Cóż,ziemniaki sadzić! Bo cieplej i kolorowiej na świecie się robi....
A może zostałyby kalekami do końca życia zdanymi na łaskę i niełaskę innych. Tego nie wzięły pod uwagę.
inteligentne dziewczyny, trza przyznac, dobrze wam pojechały, a co do ich pisania, to umieja pisac i to bez błednie ,np "Żeczy" to jest przykład waszego poziomu, widać, że tylko siedzicie przed kompem, i nic nie robicie, tylko wasze wpisy widac, i to jakie puste, zajmijcie sie swoim życiem ITELIGENCIE jeden z drugim
brawo dla policjanta naprwde trzeba go wyroznic i podpisuje sie pod tym;))) a do mlodych mowie "za ksiązki sie wezcie a nie tylko piepszoty wam w glowie" jzusie ta dzisiejsza mlodzierz no normalnie jak kroliki tylko sex i trawa im w glowie
no wlasnie do ksiazek...idz
Odczepcie się już od nich .!
Nawet ich nie znacie a się czepiacie .!
Każdy popełnia błędy.! A ich akurat było to .!
:((
Ja znam te dwie dziewczyny , trzeba przyznać że nigdy bym się po nich tego nie spodziewała. Może nie wyróżniały się intelektem ale nie były głupie ani "puste" . Jak się dowiedziałam że moja przyjaciółka w tym uczestniczyła to nie mogłam uwierzyć że taka ułożona dziewczyna coś takiego zrobiła ;/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!