Jeszcze pogonic osadzone dziadostwo do roboty by zarobili na swoje utrzymanie i wszyscy bedziemy zadowoleni
BY ZYLO SIE LEPIEJ :))))
6 dni w tygodniu pracy po 8-12 h, za co za 1600zł !!! a taka łachudra wychodzi na wolność i bezczelnie się śmieje że za 1600 to nie będzie tyrać wolni przestać pod kwadratem w obrzyganych gaciach całe życie i systematycznie co jakiś czas wraca na wronią przezimować za nasze pieniądze. Powinno się wprowadzić jedną zasadę gwarantowanej resocjalizacji dla osadzonych, mianowicie nie dostanie obiadu jeżeli na niego nie zapracuję. A jak nie ma pracy dla osadzonych to kazać im biegać na kołowrotkach, albo kręcić wiatrakami wytwarzającymi prąd.
z tym wyłączaniem prądu w gniazdkach w godzinach 22 - 5 rano to nie prawda.Telewizory grają całą
ja też mogę oszczędzać w pracy - pod warunkiem, że będę miała taką samą pensję jak policjant, strażnik więzienny, strażak. I jeszcze podwyżkę od października 2012r. średnio 300 zł. Mogę nawet za własną kasę kupować papier do drukarki, długopisy itp. Mogę nawet umyć okna i pomalować za własną kasę pokój.I tak będę około 2 tys. (minimum) do przodu. Pracownica Sądu.
To wszytko świadczy o fatalnej sytuacji kraju pod rządami peło.
ubożenie Polaków, cięcia w wydatkach na służbę zdrowia likwidacja posterunków Policji i próba zamykania sądów.
Dziura w budżecie i zadłużenie wobec zagranicy balansujące na krawędzi zdrady stanu
Amber gold bęzie te warzywka sprzedawać żeby oddać miliony skradzione Może zorganizować płatne wycieczki podratuje się kasę Ostatecznie można podnieść wiek emerytalny i już będziemy mieli forsę na utrzymanie więzień
Masz 1600 brutto czy netto? Jak netto to i tak całkiem nieźle...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!