metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
assa ~assa (Gość)18.11.2012 09:58

Jeszcze pogonic osadzone dziadostwo do roboty by zarobili na swoje utrzymanie i wszyscy bedziemy zadowoleni
BY ZYLO SIE LEPIEJ :))))

00

cygan ~cygan (Gość)18.11.2012 11:40

6 dni w tygodniu pracy po 8-12 h, za co za 1600zł !!! a taka łachudra wychodzi na wolność i bezczelnie się śmieje że za 1600 to nie będzie tyrać wolni przestać pod kwadratem w obrzyganych gaciach całe życie i systematycznie co jakiś czas wraca na wronią przezimować za nasze pieniądze. Powinno się wprowadzić jedną zasadę gwarantowanej resocjalizacji dla osadzonych, mianowicie nie dostanie obiadu jeżeli na niego nie zapracuję. A jak nie ma pracy dla osadzonych to kazać im biegać na kołowrotkach, albo kręcić wiatrakami wytwarzającymi prąd.

00

a ~a (Gość)18.11.2012 13:48

z tym wyłączaniem prądu w gniazdkach w godzinach 22 - 5 rano to nie prawda.Telewizory grają całą

00

pies bury ~pies bury (Gość)18.11.2012 14:23

ja też mogę oszczędzać w pracy - pod warunkiem, że będę miała taką samą pensję jak policjant, strażnik więzienny, strażak. I jeszcze podwyżkę od października 2012r. średnio 300 zł. Mogę nawet za własną kasę kupować papier do drukarki, długopisy itp. Mogę nawet umyć okna i pomalować za własną kasę pokój.I tak będę około 2 tys. (minimum) do przodu. Pracownica Sądu.

00

PT 09 ~PT 09 (Gość)18.11.2012 20:52

dobrze że marchewkę a nie "maryche"...

00

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga18.11.2012 20:59

To wszytko świadczy o fatalnej sytuacji kraju pod rządami peło.
ubożenie Polaków, cięcia w wydatkach na służbę zdrowia likwidacja posterunków Policji i próba zamykania sądów.
Dziura w budżecie i zadłużenie wobec zagranicy balansujące na krawędzi zdrady stanu

00

Rozśmieszony ~Rozśmieszony (Gość)18.11.2012 22:43

Amber gold bęzie te warzywka sprzedawać żeby oddać miliony skradzione Może zorganizować płatne wycieczki podratuje się kasę Ostatecznie można podnieść wiek emerytalny i już będziemy mieli forsę na utrzymanie więzień

00

XXX ~XXX (Gość)18.11.2012 23:05

"cygan" napisał(a):

Masz 1600 brutto czy netto? Jak netto to i tak całkiem nieźle...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat