Upadłość konsumencka? Właśnie upadła Gazeta Trybunalska. Z braku konsumentów.
Można to bardzo latwo zrobic samemu:
http://www.forum-kredytowe.pl/f135/ogloszenie-upadlosci-konsumenckiej-krok-po-kroku-70865.html
A ja nie rozumiem, jak można żyć na kredyt! Teraz to już jest jakiś styl życia, taka chyba moda, że nawet wypada mieć zadłużenie w różnych bankach i parabankach, potem to konsolidować, przenosić z banku do banku itp. Ludzie nie mają niestety świadomości, że to wszystko trzeba będzie spłacać z odsetkami i innymi opłatami i działają według hasła "jakoś to będzie". Nie mam długów, nie biorę kredytów, ani pożyczek, nie stać mnie nie tylko na Mercedesa, ale jeszcze na kilka innych rzeczy, które być może dobrze jest mieć, ale nie zaciągam na to kredytów, bo jeszcze lepiej mieć czyste konto bez długów. Nie kupuje tego, na co mnie nie stać, olewam wszystkie oferty kredytów i pożyczek, no i nie daję zarobić tym, którzy tymi biznesami kręcą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!