metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jednawodka ~jednawodka (Gość)07.08.2010 17:27

"jednawodka" napisał(a):
Włostowic wraz z nieprzeciętnym Piotrkowianinem, zbyt rzadko wypowiadającym się Lukchem, czy krótko - Blekim, bardzo błyskotliwą Lolą, ciekawym Kletem, dość konkretnym Artim i jeszcze paroma, których nicków nie pamiętam (przepraszam, ale zauważam takich jeszcze) - to są lokomotywy tego forum.

Sorry, zupełnie zapomniałam, a teraz mi się nagle przypomniały konkretne jeszcze bardzo rozsądne nicki! Motyl, MARKPIO, Bartosiak, Szch, Maddox, Józek z koziej wólki...

Komentarz był edytowany przez autora: 07.08.2010 17:51

00

broda ~broda (Gość)09.08.2010 17:47

"jednawodka" napisał(a):
Pracujesz w biurze dla bezrobotnych?
Czy raczej podejrzewasz kogoś ze swoich pracowników?

A czy to jest dla Ciebie jakaś różnica?
Zapewne słabo czytasz komentarze PW, skoro zadajesz mi takie bezsensowne pytania!
Ale Łódź z Łomżą ma tylko jedno wspólne i może dlatego ciężko Ci to zrozumieć.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.08.2010 17:48

00

xx ~xx (Gość)09.08.2010 11:20

jednawodko wydaje mi się, że pisząc tą niezliczoną ilość komentarzy bałwochwalczych ku czci pana PW byłaś chyba nie po jednej wódce ale przynajmniej po kilku. Od razu skojarzyły mi się z Tobą moherowe berety. Sorry jeżeli obraziłem moherowe berety. A co do Ciebie jednawodko to nie widziałem wielu Twoich komentarzy tutaj na forum epiotrkow. Jak napiszesz jeszcze coś więcej to może poznamy Twój styl. Tylko proszę pisz przed jedną wódką.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat