własność to odpowiedzialność,własność to wolność,im więcej własności tym więcej wolności.
ograniczenie biurokracji przełoży się na zmniejszone wydatki,szanujmy tak ciężko zaronione pieniądze,poprzyjmy UPR!
Zagłosuję na kandydatów z UPR-u! Tylko nowa miotła może wprowadzić porządek!
Najwyższy Czas!
UPR na początku roku rozpadł się na dwie frakcje. JKM stworzył nową partię Wolność i Praworządność, od pewnego czasu połączoną z członkami UPR związanymi z p. Stanisłąwem Żółtkiem i funkcjonuje jako WiP-UPR. W tych wyborach startują jako KWW Ruch Wyborców JKM. W wyborach do rady miasta w Piotrkowie nie mają zarejestrowanej listy, w wyborach do sejmiku wojewódzkiego to lista nr 7.
Natomiast ludzie startujący z listy PiS to część UPR związanej z p. Kocik.
Przyglądam się scenie politycznej Piotrkowa i widzę, że zaproponowany przez kandydatów UPR na listach PiS program jest ciekawy i inny od tego co proponowano dotychczas. Moim zdaniem jest szansą na pozytywne zmiany. Macie mój głos!!!!
w tych wyborach oddam głos na Piotra Malinowskiego,uważam,że dobrze będzie pełnił funkcję radnego,jest lojalny,solidny,można na niego liczyć.
Wolność i Praworządność w wyniku zaniedbania? pod przywództwem JKM nie złożyła obowiązkowego rocznego sprawozdania finansowego,co skutkuje delegalizacją partii do końca roku.Nie chciałbym aby reprezentował mnie ktoś kto zaniedbuje swoje obowiązki.Cieszy mnie,że kandydaci UPR z list PiS tej frakcji nie reprezentują.
Mam dość tego całego lewactwa i tych razem czy osobno. Zagłosuję oczywiście na Pana Malinowskiego bo na Klecela nie mogę po prostu mieszkam w I okręgu. Dlaczego? Bo to UPR a oni słowa dotrzymują, kiedyś głosowałem na Olczyka.
ale wąsy! O rany boskie? A o co to tu biega? Bać się?
Wąchy, nie wąsy. Wąsiska.
Jak to się krupnik je z takimi wącholami? Albo kartofle polane sosem? Albo jak pić piwo z tymi takimi? Zgroza.
a jak się pocałować? Jak to myć? Czesać?
trochę zwiedzam świat i widzę, że te wąsy wszelkiego typu hodowane przez polskich mężczyzn to jest jakaś narodowa tragedia. W żadnym kraju na świecie nie spotkałam nawet ułamka takich wąsaczy i wąchali! Gdzieś w krajach cywilizowanych mężczyzna z wąsem czy wąsikiem to jest naprawdę niesłychana rzadkość i raczej unikat. Rany boskie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!