metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
właściciel ~właściciel (Gość)12.11.2010 00:21

własność to odpowiedzialność,własność to wolność,im więcej własności tym więcej wolności.

00

gościówa ~gościówa (Gość)12.11.2010 15:32

ograniczenie biurokracji przełoży się na zmniejszone wydatki,szanujmy tak ciężko zaronione pieniądze,poprzyjmy UPR!

00

Konserwatywny-liberał ~Konserwatywny-liberał (Gość)12.11.2010 17:53

Zagłosuję na kandydatów z UPR-u! Tylko nowa miotła może wprowadzić porządek!

00

Polak ~Polak (Gość)13.11.2010 01:00

glosuje na was

00

Shazza ~Shazza (Gość)13.11.2010 08:34

Najwyższy Czas!
UPR na początku roku rozpadł się na dwie frakcje. JKM stworzył nową partię Wolność i Praworządność, od pewnego czasu połączoną z członkami UPR związanymi z p. Stanisłąwem Żółtkiem i funkcjonuje jako WiP-UPR. W tych wyborach startują jako KWW Ruch Wyborców JKM. W wyborach do rady miasta w Piotrkowie nie mają zarejestrowanej listy, w wyborach do sejmiku wojewódzkiego to lista nr 7.
Natomiast ludzie startujący z listy PiS to część UPR związanej z p. Kocik.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)13.11.2010 14:36

Przyglądam się scenie politycznej Piotrkowa i widzę, że zaproponowany przez kandydatów UPR na listach PiS program jest ciekawy i inny od tego co proponowano dotychczas. Moim zdaniem jest szansą na pozytywne zmiany. Macie mój głos!!!!

00

Piotrkowianka ~Piotrkowianka (Gość)13.11.2010 14:46

w tych wyborach oddam głos na Piotra Malinowskiego,uważam,że dobrze będzie pełnił funkcję radnego,jest lojalny,solidny,można na niego liczyć.

00

odpowiadacz ~odpowiadacz (Gość)13.11.2010 14:52

Wolność i Praworządność w wyniku zaniedbania? pod przywództwem JKM nie złożyła obowiązkowego rocznego sprawozdania finansowego,co skutkuje delegalizacją partii do końca roku.Nie chciałbym aby reprezentował mnie ktoś kto zaniedbuje swoje obowiązki.Cieszy mnie,że kandydaci UPR z list PiS tej frakcji nie reprezentują.

00

Mieszkaniec Białej ~Mieszkaniec Białej (Gość)13.11.2010 22:55

Mam dość tego całego lewactwa i tych razem czy osobno. Zagłosuję oczywiście na Pana Malinowskiego bo na Klecela nie mogę po prostu mieszkam w I okręgu. Dlaczego? Bo to UPR a oni słowa dotrzymują, kiedyś głosowałem na Olczyka.

00

naomi ~naomi (Gość)13.11.2010 23:32

ale wąsy! O rany boskie? A o co to tu biega? Bać się?
Wąchy, nie wąsy. Wąsiska.
Jak to się krupnik je z takimi wącholami? Albo kartofle polane sosem? Albo jak pić piwo z tymi takimi? Zgroza.
a jak się pocałować? Jak to myć? Czesać?
trochę zwiedzam świat i widzę, że te wąsy wszelkiego typu hodowane przez polskich mężczyzn to jest jakaś narodowa tragedia. W żadnym kraju na świecie nie spotkałam nawet ułamka takich wąsaczy i wąchali! Gdzieś w krajach cywilizowanych mężczyzna z wąsem czy wąsikiem to jest naprawdę niesłychana rzadkość i raczej unikat. Rany boskie...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat