Przez osiem lat rządzenia platformy gówno mieliście i tyle samo dostaliście a teraz jak rodziny dostają 500 to jest źle. Wymagania tylko każdy ma. Może nowy rząd w ciągu roku ma podwyższyć wszystkim wynagrodzenia o 50%, zmniejszyć podatki do zera???
Dajcie porządzić Pisowi kilka lat. To sami będziecie błagać żeby odeszli. Zadowoleni będą tylko członkowie PIS i ich rodziny oraz księża. Nie trzeba być jasnowidzem żeby to widzieć
Ja nie mam nic do ludzi religijnych. Sam taki byłem. Ale teraz już nie mogę patrzeć na to co biskupi wyrabiają z Polskim Kościołem. Nic już nie zostało z przesłania Jana Pawła II i jego dobroci i poszanowania dla każdego człowieka. Teraz księża patrzą tylko ile kasy zebrać, popierają rządzących w zamian za kasę i przywileje. Obrażają inaczej myślących. Próbują siłą narzucać swoje prawa nawet na tych niewierzących. Na kazaniach cytują Biblię i pouczają wiernych a czy sami się do tych przykazań stosują?
~Maciek (Gość) - 500+ rujnuje?
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/szczecin-zarobil-na-odsetkach-ze-srodkow-z-programu-rodzina-500-plus/9w8gkg
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!