~Maciek (Gość) - 500+ rujnuje?
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/szczecin-zarobil-na-odsetkach-ze-srodkow-z-programu-rodzina-500-plus/9w8gkg
Ja nie mam nic do ludzi religijnych. Sam taki byłem. Ale teraz już nie mogę patrzeć na to co biskupi wyrabiają z Polskim Kościołem. Nic już nie zostało z przesłania Jana Pawła II i jego dobroci i poszanowania dla każdego człowieka. Teraz księża patrzą tylko ile kasy zebrać, popierają rządzących w zamian za kasę i przywileje. Obrażają inaczej myślących. Próbują siłą narzucać swoje prawa nawet na tych niewierzących. Na kazaniach cytują Biblię i pouczają wiernych a czy sami się do tych przykazań stosują?
Dajcie porządzić Pisowi kilka lat. To sami będziecie błagać żeby odeszli. Zadowoleni będą tylko członkowie PIS i ich rodziny oraz księża. Nie trzeba być jasnowidzem żeby to widzieć
Przez osiem lat rządzenia platformy gówno mieliście i tyle samo dostaliście a teraz jak rodziny dostają 500 to jest źle. Wymagania tylko każdy ma. Może nowy rząd w ciągu roku ma podwyższyć wszystkim wynagrodzenia o 50%, zmniejszyć podatki do zera???
Katolicy to tacy pożyteczni idioci i hipokryci. Chcą żeby żyć tak jak oni, a sami nie potrafią rozwiązać patologii w swojej sekcie. Niech mi nie każą jak mam żyć, ja wiem dobrze jak i niech odczepią się od macicy mojej partnerki. Nie będę tutaj wchodził w politykę i ocenę patologicznego programu 500+ rujnującego budżet państwa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!