To już nie teren Traktu Wielu Kultur, więc będą tylko łatać. Łatane łaty.
rolnicza belzacka kolo pomu rosevelta żelazna tam mozna sie zabić dziura dziure pogania jaki prezydent takie drogi mamy łódzka całą wyremontowana bo tam prezydent mieszka niedaleko kościoła...
Po co robić zaraz wielki remonta chodnika od Kauflandu do "Szwalni". Wystarczyłoby uzupełnić braki płyt a pozostałe poprawić tak by było równo. Gdy będzie remonta magistrali nie będzie szkoda zrywać.
Proste! jak ktoś znajdzie proste przepisy co do inwestycji drogowych w Polsce, to stawiam mu flaszkę! Tu papier, papierem goni i tyle, a architekt potrafi projekt namalować w ciągu 2 do 4 dni w zależności od skomplikowania linii medialnej. Tak prujecie się i prujecie, a k... na życiu się nie znacie!
A kiedy zabierzecie się za odcinek W. Polskiego od ul.Polnej do wiaduktu i od ul. POW w stronę wschodnią miasta??????
No dokładnie! Zamiast wydać pieniądze na ważniejsze remonty, trza robić jakiś Trakt Czterech Kultur, który właściwie ówno nam daje, bo turystów nie przybywa i kasy z tego.
Uprzejmie informuję, że 28.01.2014 roku złożyłem w tej sprawie wniosek-fragment niżej a jaką odpowiedź otrzymałem to nie chcę na noc psuć nastroju.
"W tym stanie rzeczy wnoszę o uwzględnienie w planach remontów cząstkowych ulic i chodników między innymi niżej wymienionych miejsc:
5. Chodniki po obu stronach ul. Wojska Polskiego na odcinku od ul. Kostromskiej
do al. AK a w szczególności na wysokości posesji nr 108 i 114."
STOP! Koalicji rządzącej i Razem dla Piotrkowa. My też kochamy Piotrków. Wy tego co my widzimy jakoś nie widzicie.
a z ulicy rolniczej można zrobić poligon bez żadnych nakładów miasta tak miasto dba o mieszkańców
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!