Ciesze sie z oddania tej ulicy, bardzo był potrzebny ten remont bo wygladała uprzednio w opłakanym stanie, niepodba mi sie prog zwalniajacy powinien byc blizej przedszkola i skrzyzowania z ul.. Mickiewicza bo tu jest zdecydowanie bardziej kolizyjnie. Mam ogromne zastrzezenia skrzyzowania z ulica Spacerową to włączenie jest wykonane fatalnie, jestem pewna ze wjazd lewoskrtetu z ul Spacerowej w niedługim czasie bedzie zrujnowane bo juz tam sa wyrwy, to jest zdecydowanie do poprawy by zapobiec ewentualnym gorszym usterkom. Ale całość jest super zwłaszcza chodniki i ścieżka rowerowa tego na pewno brakowało (porazka zaraz przy przejezdzie dziko sie urywa)
Ścieżki rowerowe w Polsce są zastanawiające. Przy skrzyżowaniu Michałowska z Rolniczą należy schodzić z roweru, gdyż jest jedynie przejście dla pieszych. Hm.... zabrakło weny twórczej
Odezwał się ten co mu słoma z butów wystaje a w swoim 60 konnym bolidzie ma zawieszone ze dwadzieścia choinek zapachowych...rządzi.
Wybranie miejsca do progu zwalniającego to jakaś porażka. Powinien być bliżej przedszkola, a nie prawie przy skrzyżowaniu z ul.spacerową. Kolejne nieporozumienie brzmi: dlaczego przy tej okazji nie zrobiono porządnej, asfaltowej pętli autobusowej ?
Kiedy ludzie z piotrkowa i okolic zrozumieją, że światła przeciwmgłowe to nie to samo co światła do jazdy dziennej? Wieśniaki :D
Niecały rok po remoncie już ją rozkopali - pomiędzy ulicami Lelewela i Mickiewicza...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!