Niecały rok po remoncie już ją rozkopali - pomiędzy ulicami Lelewela i Mickiewicza...
Kiedy ludzie z piotrkowa i okolic zrozumieją, że światła przeciwmgłowe to nie to samo co światła do jazdy dziennej? Wieśniaki :D
Wybranie miejsca do progu zwalniającego to jakaś porażka. Powinien być bliżej przedszkola, a nie prawie przy skrzyżowaniu z ul.spacerową. Kolejne nieporozumienie brzmi: dlaczego przy tej okazji nie zrobiono porządnej, asfaltowej pętli autobusowej ?
Odezwał się ten co mu słoma z butów wystaje a w swoim 60 konnym bolidzie ma zawieszone ze dwadzieścia choinek zapachowych...rządzi.
Ścieżki rowerowe w Polsce są zastanawiające. Przy skrzyżowaniu Michałowska z Rolniczą należy schodzić z roweru, gdyż jest jedynie przejście dla pieszych. Hm.... zabrakło weny twórczej
Ciesze sie z oddania tej ulicy, bardzo był potrzebny ten remont bo wygladała uprzednio w opłakanym stanie, niepodba mi sie prog zwalniajacy powinien byc blizej przedszkola i skrzyzowania z ul.. Mickiewicza bo tu jest zdecydowanie bardziej kolizyjnie. Mam ogromne zastrzezenia skrzyzowania z ulica Spacerową to włączenie jest wykonane fatalnie, jestem pewna ze wjazd lewoskrtetu z ul Spacerowej w niedługim czasie bedzie zrujnowane bo juz tam sa wyrwy, to jest zdecydowanie do poprawy by zapobiec ewentualnym gorszym usterkom. Ale całość jest super zwłaszcza chodniki i ścieżka rowerowa tego na pewno brakowało (porazka zaraz przy przejezdzie dziko sie urywa)
Cieszy zakończenie remontu ulicy. Ba! To było zbudowanie ulicy od podstaw ; to co było, to asfalt wylany krzywo na pole...
Pozostaje chyba niewykonalne: stworzenie w okolicy przejazdu kolejowego CHODNIKÓW DLA PIESZYCH! Ale z "koleją" jeszcze nikt nie wygrał...
Dwa lata to za mało, żeby się dogadać z PKP? Wliczając okres remontu ul. Rolniczej na zachód od torów kolejowych, to nawet 6 lat: http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/karolinowska-i-rolnicza-kompleksowo-wyremontowane
Ten nieudacznik nie potrafi 1 rzeczy zrobić porządnie!
A zobaczcie, co wymyśliły te mądre głowy - przedłużenie ul. Miast Partnerskich, które ma wpadać w ul. Rolniczą na wysokości skrzyżowania z ul. Mickiewicza:
Sądzę, że lepiej byłoby zbudować przedłużenie ul. Miast Partnerskich na północ od ul. Rolniczej, tak aby przy ul. Łódzkiej trafiało w przedłużenie al. Concordii - tak jak zaznaczona przeze mnie przerywana turkusowa linia.
Ale to zdecydowanie już nie za kadencji Pobożnego - tyle to ludzie nie żyją.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!