metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rozprza 2 ~rozprza 2 (Gość)14.12.2010 18:51

a skad Pan wojt miał prawie 200 tys zł na zakup dzialki w Ignacowie i jeszcze mu zostalo na wplacenie 7 tys zł grzywny, rozliczyc. Mogł odejsc honorowo, kiedy na to byla pora.

00

rozprza nin ~rozprza nin (Gość)14.12.2010 18:54

to nie byly zaniedbania, tylko zblizaly sie wybory samorzadowe 2006 i wojt musial spieszyc z fundamentami, a potem czekal na pozwolenie, myslal ze mu sie uda, zaplacil nawet za fakture nie mając pozwolenia. Tego tez nie wiedzial?

00

jaki ~jaki (Gość)14.12.2010 19:22

sądze że poniższe pytania nalezy skierowac do byłego przewodniczącego rg tomasza odrzywoła - jestem przekonany że zna jeszcze wiecej pikantnych szczegółów z życia i biznesów wójta

00

odrzywolek ~odrzywolek (Gość)14.12.2010 20:20

a po co Pan b.wojt Ryszard W. sie ulaskawia jezeli z uporem maniaka twierdzil ze ten wyrok nie byl na niego

00

rozporek ~rozporek (Gość)15.12.2010 07:29

Czy nie ma ciekawszych tematów. Co kogo obchodzi jakiś tam Ryszard W.

00

aborygen ~aborygen (Gość)15.12.2010 07:36

Co z tego że MOżE zostanie ułaskawiony. Mam nadzieję że wójt Jędrzejczyk rozliczy poprzednią ekipę, a Ryszard Witek otrzyma to na co zasłużył.Sady i prokuratura będą miały co robić jeszcze przez kilka lat.

00

mieszka tu ~mieszka tu (Gość)15.12.2010 07:50

Jejku myślałem że więcej nie usłyszę o tym gosciu. Panie Witek ludzie mają swoje bardziej przyziemne problemy jak przeżyć do pierwszego, za co kupić węgiel. Najwyższy czas sie z tym pogodzić. Popełniło sie przestępstwo i trzeba ponieść tego konsekwencje.

00

pobozny ~pobozny (Gość)15.12.2010 08:01

proponuje przeprowadzić referendum w sprawie odwolania Pana Jedrzejczyka i powołania Ryszarda Witka na dożywotniego wojta Gminy Rozprza, jego pełna rehabilitację , wyrównanie krzywd które wyrządzili mu mieszkańcy Gminy Rozprza, nazwanie przedszkola w Rozprzy, sal gmimnastycznych i oczyszczalni scieków, ulic jego imieniem. Obwodnice Rozprzy nalezy przeprowadzić po wszystkich jego działkach bez wzgledu na ich położenie. Gdy zrobimy to wszystko nie bedziemy jeszcze godni by całować buty Jego Wysokości Ryszarda.

00

urzednikUG ~urzednikUG (Gość)15.12.2010 07:53

Może odezwie się na tym forum osoba którą Witek ciągle obciąza tymi zaniedbaniami i opisze jaki byl prawdziwy przebieg postepowania za ktore skazano witka.

00

JA ~JA (Gość)15.12.2010 08:05

JA TU JESZCZE WRÓCĘ, A WTEDY WAM POKAŻĘ WY ŹLI LUDZIE.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat