Mają wszystko,socjal,dopłaty do czynszów,energii,węgiel na zime,chlanie dostaną w mopsie, ale robić się nie chce...banda pasożytów!!!!
Rozdawajcie im mieszkanka a Polacy niech żyją w biedzie..To jest poprawność polityczna..
Ja mam prostą zasadę, widzę Cygana - od razu dzwonię po policję ..Okradli moją chorą matkę, nigdy im tego nie wybaczę...
Dajcie im więcej mieszkan i broń Boże do remontu bo dla nich praca to hańba, mniejszosc narodowa smiech, zlodzieje i nieroby nic wiecej.
88 lat , kilkanascie tys. w domu pieniedzy! Pytanie nasuwa sie !Po co ludziom taka kasa w tym wieku?
Rozdac mozna dzieciom,wnukom,prawnukom... Częsc zostawic sobie ewentualnie na lekarstwa!
I kolejne pytanie!Jak zaoszczedzic taka kase.No jak?
Assa no żenujący ten twój komentarz. To tylko młodzi mogą miec pieniadze? Zaoszczedzila i zrobi co zechce. Może na pomnik odklada żeby rodzina klopotu nie miała. A ty to taka hiena widac..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!