Masz niestety racje. W zeszłym roku złapali pewną sieć jubilerską na "A" w Poznaniu bodajże na tym że sprzedawali biżyuterię z 800% narzutem:D jak znajdę link do wiadomości to załącze;) poźniej
Dawno się tak szczerze nie roześmiałam. Po prostu wyobraziłam sobie Kotłowego i jego pogardliwą minę, kiedy mówi: "Amatorzy". I to, że nie chcemy patologii, która nawet porządnie ukraść nie potrafi... Kotłowy, tylko nie poczuj się urażony...
[cytat] na widok policyjnego radiowozu rzucili się do ucieczki
Gang Olsena
No i zobaczcie co robia media. Opisuja sposob dzilania policji i slabe punkty zlodziei amatorow. Nastepny gowniarz bedzie madrzejszy i go nie zlapia w tak prosty sposob. Beznadziejna ta policja. Musieli naglasniac okolicznosci zatrzymania? Idioci i tyle.
wolność ludziom i złodziejom niech wezmą się za tych co siedzą wyżej na stołkach a polowa zwas tu to zarobasy albo z rodziny zarobasów lecz na pewno przyjdzie dzien ze wam tez zabraknie i jestem ciekawy co zrobicie czy lina albo tak jak tych dwóch młodych ludzi
jak gora kradnie nam miliony to nikogo nie karaja kur.. powinni dac mlodym ludziom prace z godnymi zarobkami to by takich sytuacji nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a KOTLOWY to albo z choinki sie urwal albo mierzy ich swoja miara czyli w niczym nie jest od nich lepszy
kiedy to się skończy
Nie ma kryminału, co by nie był przepełniony
Wsadźcie tam wszystkich i idźcie za nas do roboty
Biura prace oferują nam atrakcyjne zarobki
‘ku-a w agencji pracy proponowali mi 800 zł
Przecież to jest ku-a cyrk ’
Jak mam tu za to uzbierać na mieszkanie
Gdzie żarcie, umeblowanie, do tego dziecko
I jakaś zabawa raz na ten ruski miesiąc
nie ma takiej opcji, no, bo zobacz
‘500 zł renty za 35 lat pracy?
Oszukali mnie banda złodziei, polityków’
Byłem w nich, widziałem domy, które płaczą
Domy gdzie niedomknięte drzwi, bo nie ma klamki
Gdzie musiałem odmówić herbaty, bo brudne szklanki
wiec co polacy maja robic zeby sie dorobic
cytat "pierwszy miljon trzeba ukrasc"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!