Czyli pracujesz w Łodzi, a o piotrkowskim rynku pracy wiesz baaardzo mało.
jaki zawód?? a moze za wysokie wymagania płacowe na poczatek?? jakie doswiadczenie?? pochwal sie moze przeczyta to twoj przyszły pracodawca.
To lichy z ciebie pracownik, a firma jeszcze gorsza, skoro nie znaleźliście zatrudnienia dla całej ARMII łódzkich bezrobotnych. I nie wypowiadaj się nt. Piotrkowa.
Przecież nie mówimy tylko o piotrkowskim rynku pracy? Radzę czytać ze zrozumieniem...
tak mysli wielu absolwentów z zadnym doswiadczeniem oczekujacych ze za tytuł dostaną niewiadomo co. ja tez konczyłem studia ale nie wzbraniałem sie przed praca na budowie czy jako kierowca. kazde doswiadczenie sie przydało a teraz ma swoja firme i jestem zadowolony.
Z ciebie jest taki absolwent jak ze mnie premier.
A może on jest absolwentem zawodówki?
pogadajcie sobie w knajpie. A komentarze piszcie na temat artykułu.
Sprawą nieistotną jest czy ktoś kończył zaoczne czy dzienne, czy w Piotrkowie czy w Warszawie. Nieważne również czy skończył po prostu zawodówkę czy tylko technikum i czy ma maturę czy nie. Ważne jaki jest z niego człowiek dla innych i czy dobrze wykonuje swoją pracę. Ręczę czytelnikom, że nie jeden dobry fryzjer czy mechanik potrafi 2-3 razy przekroczyć średnią krajową legalnie i nie jeden mgr z Warszawy tego dokonać nie potrafi. Faktem jest bowiem, że w Warszawie studiuję ludzie z prowincji (Radom, Białystok itd.), zaś tzw. klasa wyższa wysyła dzieci do Londynu, Paryża czy Berlina. Jedyną korzyścią ze studiowania na UW jest i było poznawanie ludzi, którzy okazali się wpływowi. Różnicy w stosunku do Piotrkowskiego unipt innej po prostu nie ma. Programy nauczania i przygotowanie kadry są niemal identyczne.
ales byłsnął. a skad ty wiesz gdzie ja studia konczyłem?? twoje zycie jest pewnie jak papier toaletowy ... całkiem do dupy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!