Nie wiem czy nie lepszy interes by zrobił zamiast tej kasy zwinąć same bąbki. Ceny tych cudeniek są tak wysokie że by nie musiał potem pracować z rok czasu
Handel na pasażu powinien być zabroniony bo mój piesek ma mało przestrzeni na spacer a na zewnątrz jest zimno więc zawsze na spacer odwiedzamy galerię.
Ja bym ucinał rękę za kradzież to może by się nauczyli nie ruszać cudzego !!!
2gr jest chyba dozwolona o co tu biega kradzież to łapy po ucinać Wronia czeka na cb
Pracownica powinna pilnować kasetki a szczególnie na pasażu, bo każdy ma do niej dostęp i nawet przedszkolak mógłby bez problemu sobie to przywłaszczyć a pani po pół godzinie może by się dopiero zorientowała. Pamiętajcie okazja czyni złodzieja i nie ty go pilnujesz a on ciebie. Pozdrawiam pracujących na pasażu.
Tylko najlepsze jest to że ten o to Pan ciagle chodzi po wolności.... Policja wpada, zabiera go i za chwile go wypuszczają i tak ciagle czyzby pracował z policja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!